Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Angiolina Re-Sea Dance - Sergej Ćetković - 22.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. prosinca 2017. god. u 20:13

angiolina2212171

 

Sergej Ćetković nastupio je u petak u Angiolini u Opatiji i još jednom svojim nastupom dokazao kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žari i pali. Čim je kročio na binu nastala je euforia i cijela Angiolina u jednom glasu pjevala je sa Sergejem, koji je pun energije zapalio sve prisutne. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Marko Tolja - 16.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. prosinca 2017. god. u 18:43

angiolina161217

 

Gatsby by Fidelio održao se je u petak u opatijskoj Angiolini uz fenomenalnu zabavu do ranih jutarnjih sati uz gala koncert Marka Tolje. Posebne poglede plijenile su lijepe hostese, ali estetskom dojmu doprinjele su i atraktivne plesačice.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - TURK the DJ - 08.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. rujna 2017. god. u 21:03

 

U subotu je Angiolina re-sea dance u Opatiji nastavila u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima za koje je zadužen bio TURK the DJ. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - Saturday party - 19.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. kolovoza 2017. god. u 21:09

 

U subotu je Angiolina re-sea dance u Opatiji nastavila u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJ Leggero. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Kao podrška DJ bili su tu dobro znani Boris Time - Electric violin virtuos i atraktivne Elite Dancers. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - DJ Benny Blanco - 18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. god. u 16:51

angiolina1808171

 

U petak je u Angiolini re-sea dance u Opatiji gostovao britanski DJ Benny Blanco. Posebne poglede plijenile su ljepotice u klubu, ali estetskom dojmu doprinjele su i sexy plesačice.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.