Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opatija - Otvorenje kupališta Angiolina - 07.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. srpnja 2017. god. u 21:20

angiolina0707171

 

U petak je u Opatiji otvoreno kultno kupalište Angiolina, koje se nalazi pored slavnog istoimenog parka. Tom velikom događaju prisustvovalo je mnoštvo poznatih uzvanika, među kojima su bili Ana Radišić, Kristina Šalinović, Anita Dujić, Ecija Ivušić, Antea Kodžoman, Mirza Džomba sa suprugom Belmom, Snježana Mehun i mnogi drugi. U sklopu kupališta otvoren je noćni klub, Tattoo studio Kristine Šalinović i pop up store modnog dvojca Elfs.


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Oliver & Gibonni - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. lipnja 2017. god. u 19:19

oliver1706171

 

Dugogodišnji prijatelji i suradnici koji su prošle godine objavili zajednički album 'Familija' (Aquarius Records) i predstavili ga publici diljem Hrvatske na uspješnoj turneji 'Familija LIVE' u subotu su održali spektakularni koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Oliver i Gibonni za opatijsku publiku pripremili su pravi vatromet emocija, uz pjesme s aktualnog albuma 'Familija', te niz drugih legendarnih pjesama zbog kojih i jesu jedni od najvećih glazbenika ovih prostora.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Subotnja noć - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. lipnja 2017. god. u 15:21

 

U subotu je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku. DJ Alen G je puštajući odličnu glazbu, atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Big Summer Season Opening - 16.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. lipnja 2017. god. u 15:47

 

Najbolji party u Opatiji mogli ste doživjeti u petak ako ste se odlučili za popularnu Galiju i prisustvovali velikom otvorenju vruće ljetne sezone uz gostovanje Andyja Cecha na bongosoima i fenomenalnog MC Frankye Zee. Za vruće viracije iza DJ pulta zadužen je bio DJ Alen G. Bila je to još jedna luda i nezaboravna noć u Galiji. Definitivno možemo preporučiti svima da kao svoju destinaciju za izlazak u Opatiji odaberu Galiju i uvjere se sami što je dobar party.


Opširnije...
 
Opatija - Rally Opatija 2017. - 05.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. svibnja 2017. god. u 18:24

 

Auto Klub 'Opatija' je u suradnji sa Gradom Opatijom 05. i 06. svibnja 2017. godine organizirao rally natjecanje pod nazivom '26. Rally Opatija 2017.'. Rally se boduje za Prvenstvo Republike Hrvatske, Mitropa Rally Cup, Rally Šampionat Bosne i Hercegovine te Rally Kup Bosne i Hercegovine, a odvijat će se na brzim i zahtjevnim cestama opatijskog zaleđa i Istre. Ugodno druženje nakon rallyja održalo se je u restoranu Molo u Opatiji. Za dobru atmosferu pobrinuo se je DJ Alen G., a atraktivne hostese dočekivale su goste prigodnim pićem dobrodošlice.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.