Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Galija Opatija - Tamburaški sastav Crescendo - 09.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. prosinca 2016. god. u 16:07

 

U petak je u Galiji nastupio tamburaški sastav Crescendo koji je svima pružio nezaboravnu večer. Dečki su svirkom definitivno zapalili mnogobrojnu ekipu. Atmosfera je bila na vrhuncu, a svi oni koju su petak odlučili provesti tamo, mogli su se uvjeriti zašto je Galija i ove godine jedno od omiljenih mjesta mnogih posjetitelja. Najbolja mjuza, najbolja ekipa.


Opširnije...
 
Hotel Kvarner Opatija - RetrOgledalo - 12.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. studenog 2016. god. u 21:29

retro1211161


Već u prvim sekundama „RetrOgledala", dok su se voditelji Oliver Mlakar i Robert Ferlin približavali pozornici, znali smo da nas nakon sinoćnje vrlo emotivne danas očekuje zabavna večer. Oliverov i Robertov „voditeljski duel" ne možemo opisati samo kao susret generacija, već s obzirom na program festivala - i susret dva vremena. Nekadašnje prvo televizijsko lice bivše države, ali i opatijskog festivala u ulozi mentora i današnji broj jedan radijskog i TV mikrofona u regiji u ulozi učenika, a prema scenariju nagrađivanog književnika i novinara Renata Baretića, kroz crtice, anegdote, pošalice, bockanja, ali i video priloge te razgovore s gostima i izvođačima, na vrlo su zanimljiv i opušten način ispričali priču opatijskog festivala zabavne glazbe iz perspektive tri izvođača.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Brucošijada FMTU - 10.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. studenog 2016. god. u 18:39

 

U četvrtak je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku na velikoj brucošijadi FMTU. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Closing party - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. kolovoza 2016. god. u 22:28

 

U subotu je Colosseum u Opatiji sa partyjem zatvaranja priveo kraju još jednu uspješnu sezonu koja će mnogima ostati u lijepom sjećanju na lude provode u Opatiji. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum - Stereo Bookings Closing night - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. kolovoza 2016. god. u 16:59

 

U petak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJ-a koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Secret angels, Fire performance...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Stereo Bookings Closing night' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 106

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.