Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opatija - Rally Opatija 2017. - 05.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. svibnja 2017. god. u 18:24

 

Auto Klub 'Opatija' je u suradnji sa Gradom Opatijom 05. i 06. svibnja 2017. godine organizirao rally natjecanje pod nazivom '26. Rally Opatija 2017.'. Rally se boduje za Prvenstvo Republike Hrvatske, Mitropa Rally Cup, Rally Šampionat Bosne i Hercegovine te Rally Kup Bosne i Hercegovine, a odvijat će se na brzim i zahtjevnim cestama opatijskog zaleđa i Istre. Ugodno druženje nakon rallyja održalo se je u restoranu Molo u Opatiji. Za dobru atmosferu pobrinuo se je DJ Alen G., a atraktivne hostese dočekivale su goste prigodnim pićem dobrodošlice.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Rally party - 04.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. svibnja 2017. god. u 10:46

 

Auto Klub 'Opatija' je u suradnji sa Gradom Opatijom 05. i 06. svibnja 2017. godine organizirao rally natjecanje pod nazivom '26. Rally Opatija 2017.'. Rally se boduje za Prvenstvo Republike Hrvatske, Mitropa Rally Cup, Rally Šampionat Bosne i Hercegovine te Rally Kup Bosne i Hercegovine, a odvijat će se na brzim i zahtjevnim cestama opatijskog zaleđa i Istre. Rally welcome party održao se je u popularnoj 'Galiji' u Opatiji. Za dobru atmosferu pobrinula se je DJ-ica Annie Who, a atraktivne hostese dočekivale su goste prigodnim pićem dobrodošlice.


Opširnije...
 
KTC Gervais Opatija - Grupa Vatra - 28.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. travnja 2017. god. u 11:00

gervais2804171

 

U petak je u Opatiji svečano otvoren Kulturno-turistički centar Gervais u čijem se prizemlju nalazi najveći disco klub na Kvarneru. Fantastičnim koncertom popularne grupe Vatra preko tisuću ljudi uživalo je u ovoj posebnoj noći. Kulturno-turistički centar Gervais nalazi se u centru Opatije, odmah iza hotela Imperial.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Tamburaški sastav Crescendo - 09.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. prosinca 2016. god. u 16:07

 

U petak je u Galiji nastupio tamburaški sastav Crescendo koji je svima pružio nezaboravnu večer. Dečki su svirkom definitivno zapalili mnogobrojnu ekipu. Atmosfera je bila na vrhuncu, a svi oni koju su petak odlučili provesti tamo, mogli su se uvjeriti zašto je Galija i ove godine jedno od omiljenih mjesta mnogih posjetitelja. Najbolja mjuza, najbolja ekipa.


Opširnije...
 
Hotel Kvarner Opatija - RetrOgledalo - 12.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. studenog 2016. god. u 21:29

retro1211161


Već u prvim sekundama „RetrOgledala", dok su se voditelji Oliver Mlakar i Robert Ferlin približavali pozornici, znali smo da nas nakon sinoćnje vrlo emotivne danas očekuje zabavna večer. Oliverov i Robertov „voditeljski duel" ne možemo opisati samo kao susret generacija, već s obzirom na program festivala - i susret dva vremena. Nekadašnje prvo televizijsko lice bivše države, ali i opatijskog festivala u ulozi mentora i današnji broj jedan radijskog i TV mikrofona u regiji u ulozi učenika, a prema scenariju nagrađivanog književnika i novinara Renata Baretića, kroz crtice, anegdote, pošalice, bockanja, ali i video priloge te razgovore s gostima i izvođačima, na vrlo su zanimljiv i opušten način ispričali priču opatijskog festivala zabavne glazbe iz perspektive tri izvođača.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.