Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Hemingway OP - Modna revija - 14.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. srpnja 2011. god. u 20:51

 

U četvrtak se u Hemingway baru Opatija održala atraktivna modna revija. Modeli su prošetali Hemingway barom u večernjim haljinama i kupaćim kostimima te izmamili pažnju i muškog i ženskog dijela gostiju. Među publikom primjetili smo i riječkog modnog kreatora Ivana Božića. Kako bi atmosfera bila na samom vrhuncu pobrinuo se D.J. koji je puštajući odličnu glazbu držao ritam sve do samog jutra.


Opširnije...
 
Colosseum - Party - 12./13./14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. srpnja 2011. god. u 01:08

 

U utorak, srijedu i četvrtak Colosseum je nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje tijela mnogobrojne ekipe nisu mogla ostati na jednom mjestu, a hrabre cure okušale su plesati i u bazenu. U srijedu je Colosseum posjetila i Janica Kostelić, koja je uživala u ambijentu Colosseuma sa svojim prijateljicama.


Opširnije...
 
Colosseum - Modna revija - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. srpnja 2011. god. u 12:57

 

U nedjelju 10. srpnja održana je revija modne kuće "Desiris" na otvorenoj terasi beach bara Colosseum u Opatiji u organizaciji Jelene Urukalo, koja je ujedno bila i voditeljica večeri. "Desiris" se predstavio kolekcijom unikatnih kreacija koje potpisuje dizajnerica Marina Flego. Modnu reviju nosile su manekenke agencije Angel, a program je bio popraćen zanimljivim sadržajima poput fire showa.


Opširnije...
 
Galija - Party noć - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2011. god. u 11:09

 

Najbolji party nakon velikog koncerta Dine Merlina mogli ste doživjeti ako ste se odlučili posjetiti Galiju. Atmosfera je bila odlična, plesalo se, veselilo na svakom koraku, unutra u prostorijama ili vani na terasi, zabavi nije bilo kraja. DJ je puštajući odličnu glazbu, konstantno držao atmosferu na samom vrhuncu. Bila je to još jedna luda i nezaboravna noć u popularnoj Galiji. Definitivno možemo preporučiti svima da kao svoju destinaciju za izlazak u Opatiji odaberu Galiju i uvjere se sami što je dobar party.


Opširnije...
 
Opatija - Dino Merlin Live - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2011. god. u 11:08

 

Opatija je posvjedočila još jednoj nezaboravnoj koncertnoj večeri. Ovaj put, "krivac" za opatijski koncert ljeta bio je kantautor Dino Merlin koji je, uz svoj doista impresivan band, više od dva sata držao na nogama preko tri tisuće svojih poklonika koji su pristigli iz cijele regije. Koncert je započeo skladbom "Ispočetka", a to je doista i bio početak glazbenog putovanja kojeg je vidljivo nadahnuti Dino podijelio sa brojnom publikom.


Opširnije...
 

   Stranica 98 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.