×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/goran_ivanisevic
Hemingway OP - Ekskluzivne fotografije Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. lipnja 2010. god. u 17:52

 

Ekskluzivno! Prvi donosimo fotografije Gorana Ivaniševića i Tanje Dragović u pratnji Roberta i Anice Kovač i Boška i Ive Balaban snimljene ovoga petka u Opatijskom Hemingway baru na nastupu trubačkog orkestra.

 

Poznata ekipa je odmah po dolaska u Hemingway bila dobro raspoložena, te pristala na fotografiranje, a neki su cak i pozirali kao npr. lijepa Anica Kovač koja je obavila i mali photosession. Zabavi su se pridružili još vlasnik Hemingway-a Mario Kovačević s djevojkom Majom Šuput i riječki tajkun Zoran Maržić.

 

Veseli i dobro raspoloženi zabavljali su se i uživali u svirci fantastičnog trubačkog orkestra, a ženski dio se odmah rasplesao na terasi Hemingway-a. Nažalost nakon kratkog vremena pocela je kiša i ekipa je potrčala u svoja dva džipa zagrebačkih registracija i krenuli u nepoznatom smjeru.

 

Tekst/Fotografije: PartyHR njuškala

 

{gallery}albumi/goran_ivanisevic:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.