×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/oliver270610
Oliver u Opatiji - 27.06. Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. lipnja 2010. god. u 19:04

 
Nedjeljna večer na opatijskoj Ljetnoj pozornici postala je mjesto najvećeg ovogodišnjeg ljetnog zbivanja, veliki koncert Olivera Dragojevića. Dugački bijeli tepih dočekao je goste odmah ispod naplatnih kućica za parking, a vodio je sve do samog ulaza pred pozornicu. Krasile su ga lijepe hostese koje su se nalazile na svakih par metara i posipale crvene latice ruža kako bi se posjetitelji osjećali glamurozno.

 

Nakon mnogih svjetskih metropola, Oliver se u Opatiju vratio nakon 35 godina gdje je bio održao svoj prvi koncert. Čim je prošetao kroz Ljentu pozornicu zadobio je veliki pljesak svoje vjerne publike koja je jedva dočekala njegove „stoljetne“ hitove. Među brojnom publikom primjetili smo veselu Maju Šuput s dečkom koja je također uživala u koncertu.

 

Sredina koncerta bila je u znaku prosidbe i veselja jednog mladog para koji je nakon izrečenog „Da“ pjevao zajedno sa Oliverom pjesmu „Moj lipi anđele“. U trenutku redanja hitova Oliveru je na pozornici društvo radio i Marko Tolja koji je izvrsno zamijenio Gibbonija i  s Oliverom u duetu otpjevao pjesmu „U ljubav vjere nemam“.

 

Koncert je zatvoren spektakularnim vatrometom i gromoglasnim pljeskom nezasitne publike koja je i nakon što se pozornica ispraznila dalje dozivala Olivera s riječima „Hoćemo još!“. Zaista koncert za pamćenje.

 

Tekst: Blondy
Fotografije: Bastardoo

 
{gallery}albumi/oliver270610:140:90:0{/gallery}