Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Hemingway OP - Michi Lange - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. srpnja 2010. god. u 02:59

 

Hemingway bar Opatija & Smirnoff ove su subote predstavili izvrsnog Michi Langea, priznatog njemačkog DJ i vrhunskog poznavatelja electro glazbe. Michi je DJ već više od deset godina, a njegovu kvalitetu i uspješnost dokazuje činjenica da je bio rezident house kluba "Front" u Hamburgu koji je poznat i izvan granica Njemačke. Kroz sve ove godine nastupao je u mnogim europskim zemljama, ali isto tako i u Kanadi i SAD-u. Atmosfera je u Hemingway baru bila uzavrela na vrhuncu, a svi prisutni uživali su u odličnoj glazbi pravog DJ velemajstora.


Opširnije...
 
Colosseum - Marko Tolja - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. srpnja 2010. god. u 02:59

 

U subotu se na terasi cocktail bara "Colosseum" u Opatiji održao vrhunski spektakl, koncert izvrsnog Marka Tolje.  U posebnom kreiranom programu Marko je izvodio stilove glazbe u kojima se već potvrdio kao izvrstan glazbenik, a to su swing i jazz, a pjevao je i omiljene pjesme svojih idola kao i one sa samostalnih albuma. Atmosfera je bila odlična, djevojke su u prvim redovima pjevale i uživale u izvrsnom glasu omiljenog im pjevača, a ljetni povjetarac, koji je taman zapuhao, donio je dašak zraka ove vruće subotnje ljetne noći.


Opširnije...
 
Lovran - Jole - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. srpnja 2010. god. u 20:39

 

U petak na prepunoj Lovranskoj obali, na ribarskoj fešti, nastupio je ultra popularni Jole uz potporu Company banda. Redajući svoje najveće hitove, skačući po pozornici bez problema digao je mnoštvo ekipe na noge. Plesalo se, pjevalo, uživalo u fantastičnoj ljetnoj atmosferi. Bogata ugostiteljska ponuda jela i pića privukla je mirisom mnoge da probaju i uživaju u delicijama dugo u noć. Ova festa je još jednom dokazala da su točne riječi stanovnika Lovrana "Najbolje su Lovranske ribarske fešte".


Opširnije...
 
Hemingway OP - Ekskluzivne fotografije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. lipnja 2010. god. u 17:52

 

Ekskluzivno! Prvi donosimo fotografije Gorana Ivaniševića i Tanje Dragović u pratnji Roberta i Anice Kovač i Boška i Ive Balaban snimljene ovoga petka u Opatijskom Hemingway baru na nastupu trubačkog orkestra.


Opširnije...
 
Oliver u Opatiji - 27.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. lipnja 2010. god. u 19:04

 
Nedjeljna večer na opatijskoj Ljetnoj pozornici postala je mjesto najvećeg ovogodišnjeg ljetnog zbivanja, veliki koncert Olivera Dragojevića. Dugački bijeli tepih dočekao je goste odmah ispod naplatnih kućica za parking, a vodio je sve do samog ulaza pred pozornicu. Krasile su ga lijepe hostese koje su se nalazile na svakih par metara i posipale crvene latice ruža kako bi se posjetitelji osjećali glamurozno.


Opširnije...
 

   Stranica 106 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.