Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Imperijal - Modna večer Marine Flego - 26.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. lipnja 2010. god. u 16:01

 

U subotu na terasi hotela Imperijal održala se modna revija mlade dizajnerice Marine Flego. Prikazane su ekskluzivne kreacije unikatnih modela haljina za svakodnevne prigode kao i večernje i koktel haljine, te široki izbor maštovitih hlača, košulja i suknji za različite prigode. Mlada se kreatorica ovim putem željela pedstaviti publici bogatom revijom, a čije se kreacije mogu kupiti u "Butiku Iris" u Voloskom.


Opširnije...
 
Hemingway OP - Bojan Ristić Brass Band - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. lipnja 2010. god. u 14:35

 

Ovog petka Hemingway je predstavio još jedan spektakl - trubački orkestar Bojan Ristić Brass Band u kombinaciji s najpoznatijim house hitovima. Ovakvu kombinaciju različitih i nespojivih stilova glazbe moguće je vidjeti u ekskluzivnim svjetskim klubovima i postala je pravi hit među publikom željnom novih zvukova.


Opširnije...
 
Kvarner - MIK Opatija - 19.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. lipnja 2010. god. u 13:42

 

Punih 26 godina opatijska publika svojim glasovima nije odlučivala o pobjedniku Festivala Melodije Istre i Kvarnera, no sinoć je u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner nakon druge festivalske večeri MIK-a s 214 glasova prvo mjesto dodijelila Klapi Sol i kompoziciji »Boduli su duša od Kvarnera« (B.Barbir-B.Barbir-R.Grubišić. Drugo mjesto i 181 glas Dušku i Silvani Jeličić, te njihovoj pratnji – Puhačkom orkestru Lovran. Dule & co. titulu viceprvaka zaslužili su kompozicijom »Limena glazba« za koju je tekst i glazbu napisao sam Jeličić, a aranžman načinili Ivo Popeskić i kako doznajemo – mikovski doajen Josip Pepi Forenbacher. Treće mjesto pod Kristalnim lusterima sa 116 glasova zaslužila je Gina Picinić u pratnji Klape Grobnik. Gina je pjevala skladbu »Moglo nan je lipo bit« (A.Baša-R.Pilepić-A.Baša).


Opširnije...
 
Hemingway Bar OP - 12.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. lipnja 2010. god. u 16:55

 

U subotu je Hemingway Bar u Opatiji obilježio 10. godišnjicu postojanja. Direktno iz Londona stigla je House atrakcija High on heels, Ady Jay i Butc Herd Beats. Okupljeno mnoštvo zauzelo je kompletnu tereasu ispred Hemingwaya, a oni najhrabriji okušali su se u plesu ispred pozornice na parkiralištu, koja je za tu prigodu bila postavljena.


Opširnije...
 

   Stranica 107 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.