Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Orcieres - KnockOut Snow Festival - 07.-09.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. siječnja 2014. god. u 20:09

 

Svjetske DJ zvijezde The Shapeshifters i hrvatskri rockeri Hladno Pivo, Connect i Vanillaz zatresli su bajkoviti gradić Orcieres koji se nalazi na 1850 m/nv! Hitovi popularnih grupa Hladnog Piva i Connecta pjevali su se u francuskim Alpama a uzavrelu atmosferu do usijanja su doveli britanski DJ duo The Shapeshifters te hrvatsko - slovenski DJ duo Vanilazz. Sportska arena KnockOut Snow Festivala posljednjih je dana doživjela svoj vrhunac a u cjelodnevnim sportskim i zabavnim sadržajima uživali su i sami izvođači.


Opširnije...
 
Orcieres - KnockOut Snow Festival - 05./06.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. siječnja 2014. god. u 19:57

 

LET 3 i Majke rasplesali su tisuće mladih iz Hrvatske i regije u prekrasnom Orciersu! Oduševljeni ljubitelji snježnih avantura pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati a najveći hitovi popularnih rock grupa orili su se Francuskim Alpama. Čak nekoliko sati bez prestanka su izmjenjivali hit za hitom, a nakon samog završetka publika je ih je jednoglasno zvala na bis. Hrvatski rockeri slobodne trenutke koriste kako bi uživali u snježnim padinama a viđeni su i u grudanju s kolegama glazbenicima.


Opširnije...
 
Orcieres - KnockOut Snow Festival - 04.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. siječnja 2014. god. u 16:03

 

Francuske Alpe ponovo gore! Nakon nezaboravnog novogodišnjeg termina započela je još jedna sportsko-glazbena priča popularnog Knock OutSnow Festivala 2014. Tisuće mladih zaljubljenika u snježne avanture okupiralo je prekrasan grad Orcieres u bajkovitim južnim francuskim Alpama a festival je otvorio Papaya DJ tim.


Opširnije...
 
Orcieres - KnockOut Snow Festival - Majke - 03.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. siječnja 2014. god. u 13:11

 

U petak su u skopu festivala nastupili Goran Bare & Majke. KnockOut Snow Festival 2014. započeo je u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama gradiću Orcieresu. U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno su okupirali Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, Apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.


Opširnije...
 
Orcieres - KnockOut Snow Festival - Let 3 - 02.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. siječnja 2014. god. u 16:06

 

Riječka rock grupa Let 3 pridružila se festivalu koji uspješno spaja sport i glazbu. KnockOut Snow Festival 2014. započeo je u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama gradiću Orcieresu. U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno su okupirali Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, Apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 28

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.