Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karlovac - Dani piva: Thompson - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. kolovoza 2014. god. u 18:56

 

Prepuni športsko-rekreacioni centar Korana u Karlovac uživao je sinoć u koncertu Marka Perkovića Thompsona u sklopu ovogodišnjih Dana piva. Još jednom je Thompson pokazao kako obožavateljima na svakom nastupu pruža vrhunski audio-vizualni doživljaj, a publika je u jednom dahu odslušala koncert od prvih do posljednjih taktova.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Hladno pivo - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. kolovoza 2014. god. u 16:32

 

Energični i uvijek jedinstveni, Hladno pivo ponovno je dokazalo zašto su jedan od najtraženijih regionalnih bandova. Odličnim nastupom u sklopu Dana piva, Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda, sinoć su karlovčanima i njihovim gostima priuštili još jedan koncert za pamćenje. Desna obala Korane ponovno je bila pretijesna za sve željne odlične glazbe i zabave.


Opširnije...
 
Karlovac - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 25.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. kolovoza 2014. god. u 19:17

 

Prepuni športsko-rekreacijski centar Korana u Karlovcu sinoć je uživao u romantičnoj večeri i vrhunskoj glazbenoj interpretaciji Tomislava Bralića i klape Intrade. Sjajni glazbenici još jednom su u potpunosti opravdali očekivanja publike koja je na 'Danima piva' navikla na velike koncertne događaje. O rasplesanoj i raspjevanoj atmosferi koju možete vidjeti na fotografijama, svjedoče i posjetitelji koji su zagrljeni odlazili kući pjevajući hitove u kojima su sinoć uživali!


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Dubioza kolektiv - 24.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. god. u 22:18

 

Deset tisuća posjetitelja uživalo je sinoć u koncertu Dubioze kolektiva na 'Danima piva' u Karlovcu. Publika na prepunom prostoru športsko-rekreacijskog centra Korana uživala je u istinskoj glazbenoj poslastici punka, reggaea, duba, ska i rocka. Hitovi 'Kažu', 'Blam, Blam', 'Kokuz', 'Volio BiH', 'Firma ilegal' i brojni drugi zapalili su publiku i još jednom dokazali zašto je Dubioza u regiji, ali i šire, jedan od najuspješnijih bendova današnjice.


Opširnije...
 
Club Šumica - Teška Industrija - 02.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. svibnja 2014. god. u 19:17

 

Teška Industrija oduševila brojne Splićane i Splićanke svojim koncertom u Clubu Šumica. Nakon više od dvije godine, Splitu su napokon pokazali što znači spoj kvalitete, iskustva i odličnog glasa naše sugrađanke Leje Mijatović koja je bila najsretnija što pjeva u svom rodnom gradu. Brojni fanovi i obožavatelji došli su čak nekoliko sati prije samog koncerta u klub. Publika je bila oduševljena repertoarom koji su pomno birali za Split. Nakon koncerta zabava je trajala sve do jutra, za što je najzaslužniji DJ Sully.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.