×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/tony060316
Kombank Arena Beograd - Tony Cetinski - 05.03. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. ožujka 2016. god. u 14:28

 

Nošen snažnim emocijama Tony Cetinski s beogradskom je publikom sinoć proslavio 25 godina karijere. Kombank Arena po četvrti je put ugostila jednog od najpopularnijih glazbenika regije, Tonyja Cetinskog koji je u Beogradu nastavio priču započetu u pulskoj Areni prošlog ljeta. Dvadesetpet godina uspješne karijere sinoć je Tony proslavio s publikom ne krijući da se on i Beograd vole javno. Posjetitelje u Areni svojim je hitovima 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći, 'Kamen na duši'i aktualnim 'Na ulazu', zagrijala odlična grupa 'Pravila igre', da bi oko 21 sat na pozornicu stupio miljenik žena, jedinstveni Tony Cetinski.

 

Već od prvih taktova hita 'Krik' znalo se kako će ovo biti još jedan od onih koncerata koji će mnogima ostati dugo u sjećanju. Pozitivnu energiju i snažne emocije koje su ga pratile cijeli koncert, prenio je na publiku, koju je podigao na noge i priuštio im nezaboravnu večer.

Oduševljena publika s Tonyjem je otpjevala neke od njegovih najpoznatijih hitova poput: 'Opet si pobijedila', 'Blago onom tko te ima', 'Umirem 100 puta dnevno', '23 Prosinac', 'Kad žena zavoli', 'Lagala nas mala', ali i nove singlove s nadolazećeg albuma, 'Vjera nevjera', 'Mjesečar' i 'Od trnja do zvijezda' u izdanju Hit Recordsa, a koje je publika već naučila.

Obljetnička turneja kojom Tony slavi 25 godina karijere, nastavlja se velikim koncertima u  zagrebačkoj Areni već ovog utorka 08.03. na Dan žena za koji pak vlada poseban interes, obzirom da se Zagreb zaželio Tonija koji u njemu nije pjevao sedam godina.

Nakon Zagreba, turneja se nastavlja u Kragujevcu 11.03., Osijeku 12.03., Novom Sadu 17.04. i Splitu u Spaladium Areni 29.04.

Tekst: Press
Fotografije: Antonio Ahel
{gallery}albumi/tony060316:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.