Les Orres - KnockOut Snow Festival - 12.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. siječnja 2017. god. u 02:04

collegium1201171

 

Kako to izgleda kad se francuske Alpe zatresu uz glazbu "rokera iz Gajnica" moglo se iskusiti ovog tjedna na KnockOut Snow Festivalu gdje su dečki iz Hladnog Piva nastupili i ove zime - i to u ljetnom izdanju! Ljubav između Hladnog piva i KnockOuta traje već dugi niz godina, još od prvog izdanja festivala, kad su se neki od članova benda po prvi put okušali u skijanju.

 

Da Hladno Pivo odlično podnosi niske temperature pokazali su i na šestom izdanju festivala, gdje su se unatoč snježnoj idili oko koncertne dvorane na pozornici pojavili u majicama kratkih rukava i kratkim hlačama. Odabir outfita ne čudi uzme li se u obzir da je atmosfera već s prvim taktovima njihovih hitova postala uzavrela.

 

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu...) te glazbe, a ove se zime u francuskom Les Orresu održava u terminu od 7. do 14. siječnja.


Prethodnih su dana na festivalu nastupali i SIGMA, S.A.R.S., The Night Express Band te DJ-evi Seriously Twisted, Alwoox, Luca Montecchi i Don Guliani. Dobar provod polako se bliži kraju uz oproštajni party uz DJ-eve, a u subotu se kreće nazad put Hrvatske.

 

Svega dva mjeseca nakon KnockOut Snow Festivala slijedi i najluđe zatvaranje skijaške sezone - KnockOut Snow Closing (www.knockoutsnowclosing.eu)!

 

Vidimo se od 17. do 19. ožujka na Kranjskoj Gori!

 

Tekst: Press
Fotografije: Marin Ćuk Vurnek

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.