Maribor - Zdravko Čolić - 15.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. travnja 2016. god. u 22:15

 

Puna dvorana Tabor u petak je uživala u trosatnom koncertu Zdravka Čolića koji se u Maribor vratio nakon dugih sedam godina. Koncert je oduševio njegove fanove koji su ga dočekali ovacijama, ali i samog Čolića koji uvijek ističe kako voli Sloveniju gdje ima puno prijatelja i tamošnju publiku koja uvijek s njim koncert otpjeva u glas.

 

Čolić je Maribor posjetio u sklopu turneje 'Vatra i barut' tijekom koje je njegove nastupe pogledalo skoro pola milijuna ljudi, a izveo je svoje stare hitove te pjesme s aktualnog, istoimenog albuma 'Vatra i barut'.

Cijela dvorana zapjevala je s Čolom pjesme 'Ti si mi u krvi', 'Što ti dadoh', 'Kao moja mati', 'Esma', 'Zar se nismo shvatili', 'Živiš u oblacima, mala' i mnoge druge.

Kao i uvijek, Čolić je bio na visini zadatka, pun pozitivne energije koja se prenijela na cijelu dvoranu te je koncert odisao atmosferom susreta starih prijatelja. Na 16 metara dugoj pozornici, Čola je bez prestanka skakao puna tri sata i ponovno pokazao zašto mu je publika vjerna već desetljećima.

No ni nakon što je otpjevao cijeli repertoar, Slovencima nije bilo dosta, pa su ga nekoliko puta vraćali na bis, a Čola im je poručio da se nada da više nikad neće morati čekati sedam godina na sljedeći susret.

Tekst: Press
Fotografije: Fabijan Tadej

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.