Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Eurosong 2011 - 3 Dan / Probe - 03.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. svibnja 2011. god. u 23:53

 

U glamuroznoj Areni u Düsseldorfu povodom Eurosonga 2011 svoje prve probe u utorak su imali predstavnici: Bosne & Hercegovine, Austrije, Nizozemske, Belgije, Slovačke, Ukrajine, Moldove, Švedske i Cipra. Kako je to izgledalo na velikoj pozornici pogledati možete u našoj galeriji.


Opširnije...
 
Delnice - Modna revija - 13.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 16. ožujka 2011. god. u 17:41

 

U nedjelju 13.3. u organizaciji agencije Media M, na klizalištu u Delnicama održana je prva revija na ledu u sklopu turnira u hokeju. Reviju su nosile prelijepe hostese agencije Media M, ovoga puta u ulozi manekenki. Hodajući crvenim tepihom, djevojke su svojom pojavom oduševile sve i dodatno zagrijale vruću atmosferu.


Opširnije...
 
Invidia - Gent's only - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 02:43

 

U petak se u Clubu Invidia održao Gent's only party. Atraktivni striptease program uz Caty zapalio je sve prisutne. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli club i luda zabava mogla je početi. Chivas je tekao potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Matejna - Jelena Rozga - 18.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. rujna 2010. god. u 12:54

 

U subotu je povodom Matejne na Viškovu nastupila jedna od najljepših pjevačica na hrvatskoj estradi Jelena Rozga. Svojih stasom i glasom dolaskom na pozornicu opčinila je mnoge. Krcati šator pjevao je i plesao sa Jelenom, koja je svo vrijeme koncerta držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Matejna - Jole - 17.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. rujna 2010. god. u 23:57

 

U petak je povodom Matejne na Viškovu nastupio mega popularni Jole. Unatoč kiši koja je dosadno padala cijeli dan u šatoru na Viškovu sakupilo se mnoštvo koje je došlo uživati u dobro znanim hitovima omiljenog im Joleta. Pjevajući, plešući po pozornici Jole je zapalio mnogobrojnu ekipu koja ga je pratila pjesmom i povicima Jole, Jole, Jole...


Opširnije...
 

   Stranica 29 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.