×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/intrade290116
Ljubljana - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 29.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. siječnja 2016. god. u 20:11

 

Trosatnim koncertom u ljubljanskoj hali Tivoli Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavili su niz slavljeničkih koncerata povodom svog 30. rođendana. Ljubitelje klapske pjesme Zadrani su podigli na noge pjesmama poput: 'Zora bila', 'Zalutali pogled', 'Ispod tvoje boloture', 'Kapetane, tribali bi doma', 'Croatio, iz duše te ljubim', 'Nisan te sriće' i mnoge druge.

 

Početak koncerta bio je posebno impresivan jer se cijela dvorana podigla na noge i zapljeskala kad su Zadrani kročili na pozornicu. Ljepši doček teško je zamisliti i ništa ne govori više o ljubavi koju fanovi gaje prema klapi Intrade od ovakve reakcije. Pjevati takvoj publici, pravi je 'gušt' za klapu koja je već godinama velika koncertna atrakcija u Sloveniji.

Kako to obično i biva na koncertima klape Intrade, njihovi vjerni fanovi napravili su pravu mediteransku atmosferu usred Ljubljane, a da dojam bude potpuniji, pomogli su gosti i prijatelji klape - Goran Karan i Petar Grašo.

Goran Karan nadahnuto je izveo 'Dite jubavi' s klapom Intrade te svoje velike hitove 'Lipa si lipa' i 'Tu Non Ilores' i zaradio si stajaće ovacije.

Petar Grašo, ljubimac publike, zasvirao je klavir i otpjevao svoje uspješnice 'Moje zlato' te 'Lakše mi je s njom' i 'Lomi me'.

Na kraju koncerta, ponešen atmosferom, publici se obratio gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković i najavio posljednju pjesmu na bisu kojom su se klapa Intrade i njihovi gosti oprostili od publike zapjevavši zajedno kultnu 'Konobu'.

Kad su se vratili u backstage, klapu je iznenadila rođendanska torta s njihovom fotografijom koja ih je tamo čekala. Čast da ju izreže pripala je Tomislavu Braliću koji se pobrinuo da svakoga zapadne po komad.

U hitovima klape Intrade sljedeća će uživati Kranjska Gora 13. veljače u športskoj dvorani, a pravu glazbenu poslasticu Tomislav Bralić i klapa Intrade spremaju za kopersku Arenu Bonifiku 12. ožujka gdje će im se na pozornici pridružiti neponovljiva Doris Dragović.

Tekst: Press
Fotografije: Tina Pleško
{gallery}albumi/intrade290116:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.