Veysonnaz - KOSF: Psihomodo Pop - 11.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. siječnja 2018. god. u 18:28

kosf1101181

 

Kultni hrvatski rock bend Psihomodo Pop ove je zime po prvi put postao dijelom KnockOut Snow Festival i Eskimo Festival avanture. Proteklog su tjedna u Švicarskoj protresli snježne padine vrućim ritmovima i za više od 2.000 mladih Hrvata održali koncert za pamćenje na jednom od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline.

 

Video: www.facebook.com/KnockOutSnowFestival/videos/1656273367744730

 

Uvijek odlično raspoloženi, više nego zabavni i spremni publici dati ono najbolje od sebe, dečki iz Psihomodo Popa još su jednom dokazali da s pravom uživaju status jednog od najboljih bendova, ne samo na hrvatskoj glazbenoj sceni već i znatno šire.

 

Za bendom je teško razdoblje nakon iznenadnog gubitka voljenog bubnjara Tigrana Kalebote, no kako su nedavno na svom službenom Facebook profilu napisali: „Svjesni smo da ništa više neće biti kao prije. No svjesni smo i da moramo dalje. Jer bi tako i Tigran htio. Svi naši budući koncerti, sve što ćemo stvarati, bit će posvećeni njemu, našem Tigiju, našem prijatelju, prvom i "jedinom" bubnjaru Psihomodo Popa. Zauvijek.“

 

Hrvatska je publika u festivalskom dijelu KnockOut i Eskimo programa imala prilike uživati i u koncertu TBF-a te Nene Belana i Fiumensa, a za dobru zabavu brinuli su se i DJ-evi Alwoox te Luca Montecchi & Crew.

 

Zima još nije gotova pa će se tako zaljubljenici u skijanje od snježnih radosti propisno moći oprostiti na KnockOut Snow Closingu (www.knockoutsnowclosing.eu) u Kranjskoj Gori od 9. do 11. ožujka, gdje će samo za Hrvate koncert održati Maja Šuput, te u Švicarskoj od 17. do 24. ožujka (www.collegium.eu/packages/proljetno-skijanje-u-svicarskoj).

 

Tekst: Press
Fotografije: Luka Bešlić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.