Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina - Otvorenje - 09.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. lipnja 2011. god. u 15:40

 

Glamourozno otvorenje nove i preuređene Karoline održalo se u četvrtak pred velikim brojem poznatih osoba i gostiju koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj. Neki od poznatih koji su prisustvovali otvorenju su Mirza i Belma Džomba, Renato Sulić, Slavko Šajinović, Barbara Štrbac i drugi.


Opširnije...
 
Nina 2 - Klupska večer - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. lipnja 2011. god. u 15:05

 

U subotu je Klub Nina 2 na rasporedu imala pravu vruću klubsku zabavu. Kao i svake subote, house salu držao je na vrhuncu DJ Rango, dok ekipu na vesele hrvatske domaćice u drugoj sali rasplesao je DJ Igor Relić. Pjevalo se, pilo i plesalo do samoga jutra u odličnoj atmosferi. Za sve one koji bi tokom večeri ogladnili ili osjetili laganu prazninu u želucu, definitivno preporučamo, Nina 2 Weekend Fast food sa bogatom ponudom svježe pripremljenih hamburgera, hot dog-ova i toplih sendviča, po vrlo popularnim cijenama.


Opširnije...
 
Rijeka - Studentski dan - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. lipnja 2011. god. u 14:10

 

Ovogodisnja dvodnevna manifestacija studentskih dana, u sklopu koje je najavljen pregršt sportskih, kulturnih i zabavnih događanja, započela je u petak 3. lipnja, sa popularno-znanstvenim predavanjem g. Hongjoo Hahm-a, voditelja Ureda Svjetske banke za Hrvatsku na Filozofskom fakultetu u Kampusu. Na službenom otvaranju Studentskog dana uz prisustvo predstavnika Grada Rijeke i Županije te rektora prof. dr. Lučina, gradonačelnik Obersnel predao je ključeve Grada predsjedniku Studentskog zbora Ivanu Roji.


Opširnije...
 
Tower Centar RI - Modna revija - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. lipnja 2011. god. u 13:50

 

U subotu se na 4. katu Tower Centra Rijeka održala modna revije naziva EXOTIC SUMMER NIGHT. Bila je to revija kupaćih kostima i drugih vrućih ljetnih kombinacija. Za zabavu tokom revije zadužena je bila trbušna plesačica koja je svojim plesom plijenila pažnju okupljenog mnoštva.


Opširnije...
 
Boa RI - Paparazzi Night Party - 28.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. svibnja 2011. god. u 16:20

 

U subotu se u Clubu Boa Rijeka održao prvi ekskluzivni Paparazzi Night Party u organizaciji Agencije Media M i Portala PartyHR. Prekrasne hostese, dočekivale su goste na ulazu, koji su praćeni bljeskovima fotoaparata kao prave zvijezde ulazili u Club.


Opširnije...
 

   Stranica 480 od 523

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.