Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Paolo Barbato - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 03:08

 

U petak je u Terminalu proslavila svoju prvu godišnjicu postojanja Truesound Entertainment, prva hrvatska DJ booking agencija. Ovom prigodom DJ pult je preuzeo najveći talijanski house majstor DJ Paolo Barbato, koji je vrteći odličnu glazbu atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti - Kraljica Karnevala - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 02:44

 

U petak se u Dvorani mladosti pred nekoliko tisuća ljudi održao već tradicionalni Izbor za kraljicu Karnevala i primopredaja ključa grada Rijeke maškarama. Svaka prijavljena grupa nastojala je svojim scenskim nastupom oduševiti strogi žiri, kojeg su ovog puta sačinjavali "zastupnici" iz sabora. Sve kandidatkinje izlazile su na pozornicu prerušene u premijerku Jadranku Kosor.


Opširnije...
 
Nina 2 - Klupska večer - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 15:50

 

Zabava na Nini ovoga puta počela je već u 20 sati povodom „Beba Rock Koncerta“ te je brod bio prepun od samog početka programa, a nakon toga započeo je pravi clubbing. Kao i svake subote, house salu držao je na vrhuncu DJ Rango, dok ekipu na vesele hrvatske domaćice u drugoj sali rasplesao je DJ Igor Relić. Pjevalo se, pilo i plesalo do samoga jutra u odličnoj atmosferi.


Opširnije...
 
Nina 2 - Beba Rock Koncert - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 15:07

 

Na prepunom brodu Nina 2 subotnja večer započela je humanitarnim koncertom pod nazivom "Beba Rock Koncert". S početkom u 20 sati, mnogobrojna ekipa uživala je u svirci uživo mnogih izvođača koji su nastupali na ovom humanitarnom spektaklu: Effatha, Kristina, Čedo Antolić, Ben Hur, Ruiz i Zakon neba. Pjevalo se i plesalo uz odličnu svirku sve do kraja koncerta koji je bio u 24 sata, a nakon toga započela je već dobro znana klupska večer.


Opširnije...
 
Boa RI - DJ Rene Russo - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 14:25

 

U subotu je elitni klub Club Boa Rijeka imao ekskluzivno gostovanje zagrebačkog DJ Rene Russo. Legenda zagrebačke klupske scene, nastupao je sa velikim brojem stranih i domaćih DJ-a u svojoj dugogodišnjoj karijeri, a trenutno je resident kultnog zagrebačkog "Gallery" kluba. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu cijelo vrijeme.


Opširnije...
 

   Stranica 480 od 502

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.