Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Dvorana mladosti - Izbor Kraljice Riječkog karnevala - 19.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. siječnja 2018. god. u 16:09

kraljica1901181

 

Napeto nadmetanje između osam kandidatkinja za „zlatni plašt“ završilo je najveselije za jednu djevojku - Ivu Ciceran iz K.U. Vavek parićani, koja je večeras postala 23. po redu Kraljica Riječkog karnevala. Maškare i ljubitelji karnevala objeručke su prihvatili svoju novu „vladaricu“, kao i ključ Grada koje im je zamjenik Gradonačelnika predao na čuvanje na sljedećih mjesec dana - Riječki karneval sada i službeno može započeti!


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 19.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. siječnja 2018. god. u 15:27

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 13.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. siječnja 2018. god. u 19:03

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Jack Daniel`s party - 13.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. siječnja 2018. god. u 18:53

 

U subotu je Phanas Pub pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Jack Daniel`s party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je započeti. Atraktivne Jack Daniel`s hostese dodatno su začinile noć u Phanasu. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog im pića te večeri. Atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 12.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 13. siječnja 2018. god. u 18:08

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 462

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.