Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Dvorana mladosti Rijeka - Saša Matić - 15.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. ožujka 2019. god. u 09:42

dvorana1501191

 

Prepuna riječka Dvorana mladosti sinoć je gorjela. Velika regionalna glazbena zvijezda Saša Matić, starim i novim hitovima, održavao je užarenu atmosferu od početka do samog kraja velikog koncerta u Rijeci. Brojna publika nestrpljivo je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo. Na trosatnom koncertu s Matićem je publika pjevala iz sveg glasa hitove poput Poklonite mi nju za rođendan, Ružmarin, Kralj izgubljenih stvari i mnoge druge.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 15.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. ožujka 2019. god. u 09:25

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 09.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. ožujka 2019. god. u 12:52

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Night bar 'Lilac' - Marina Maki Komljenović - 08.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. ožujka 2019. god. u 11:34

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Marina Maki Komljenović sa bendom uživo oduševili su sve. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Maškare - 03.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. ožujka 2019. god. u 07:54

 

U duhu maškara i Riječkog karnevala, uz šarenilo veselih maski i domaćeg štimunga, protekla je ova posebna karnevalska nedjelja u Caffe baru & Night baru 'Lilac'. Vesele i raspoložene maškare vrlo brzo su okupirale Lilac. Plesalo se i uživalo u posebnom maškaranom štimungu uz vrhunsku zabavu čitavu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 498

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.