Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Champagne Pommery bar - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. studenog 2017. god. u 13:25

 

U noć posvećenu hororu Champagne Pommery bar ušao je sa velikim Halloween partyjem. Vruću večer strave začinio je DJ Macola sa posebnim glazbenim repertoarom i plesnim ugođajem zavodljivih ritmova.


Opširnije...
 
Šprinter Café Rijeka - Halloween: Šprinter Story - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. studenog 2017. god. u 20:18

 

U utorak je u prepunom Šprinter Caféu u Rijeci bila posebna večer 'Halloween: Šprinter Story'. DJ je vrućim hitovima atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. studenog 2017. god. u 21:20

 

U utorak je Phanas Pub pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Halloween party uz legendarni Captain Morgan. Atraktivne Captain Morgan hostese dodatno su začinile noć u Phanasu. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog im pića te večeri. Za glazbene vibracije zadužen je bio odlični Joe2Shine. Captain Morgan tekao je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. studenog 2017. god. u 21:13

 

U utorak u Caffe baru & Night baru 'Lilac' održao se Halloween party. Vesela ekipa preplavila je doslovno cijeli Lilac i uz atmosferu na samom vrhuncu, plesala, pjevala i uživala u dobrim Halloween vibracijama čitavu noć.


Opširnije...
 
Club Indigo Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. studenog 2017. god. u 21:04

 

U utorak u Clubu Indigo u Rijeci održao se je veliki Halloween party. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 452

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.