Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 09.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. studenog 2018. god. u 10:00

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 03.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. studenog 2018. god. u 11:24

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Halid Muslimović - 02.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. studenog 2018. god. u 10:28

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Halid Muslimović svojim pjesmama oduševio je sve. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 01. studenog 2018. god. u 22:03

 

U srijedu u Caffe baru & Night baru 'Lilac' održao se Halloween party. Vesela ekipa preplavila je doslovno cijeli Lilac i uz atmosferu na samom vrhuncu, plesala, pjevala i uživala u dobrim Halloween vibracijama čitavu noć.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 01. studenog 2018. god. u 21:34

 

U srijedu je Phanas Pub pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Halloween party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli pub i luda zabava mogla je započeti. Za odličnu glazbu zadužen je bio DJ Joe2Shine. Atraktivne Jim Beam hostese dodatno su začinile noć u Phanasu. Svakog posjetitelja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog im pića te večeri. Atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 491

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.