×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/gala291010
Gala Bar - Izbor Kraljice PGŽ - 29.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. listopada 2010. god. u 03:24

 

U petak je Gala Bar bio središte mode i glamura u gradu Rijeci. Održala se finalna večer izbora Kraljice Primorsko-goranske i Istarske županije za Kraljicu Hrvatske. Sudjelovalo je 8 kandidatkinja koje su nosile odjeću Future Nove, vjenčanice Nadia i kupaće kostime Pletix. U glazbenom dijelu programa brojnu publiku oduševio je nastup Dina Antonića (HTZ), te trbušne plesačice.

 

Konkurencija je bila žestoka, djevojke su u nekoliko izlazaka nastojale se što više dojmiti strogom žiriju kojeg su sačinjavali: Vlasnica licence za izbor Kraljice Primorsko-goranske i Istarske županije Majda Kolak, Sandra Maričić, Davor Garić i Eduard Bočkaj. Zamjeramo im samo jednu stvar, što prije izbora nije bio nikakav casting, tako da se na izbor išlo većinom "na slijepo", te se nije znalo do zadnjeg trenutka koliko će djevojaka sudjelovati.

 

Lenta Kraljice Primorsko-goranske i Istarske županije pripala je lijepoj Patriciji Pavleković, a princeze su postale Rossana Tomisich i Marina Matkovich. Kraljici i princezama želimo puno uspjeha na glavnom izboru koji će se održati 13.11.2010.

godine u Osijeku.

 

Tekst: G.K.
Fotografije: Blondy / Bastardoo
{gallery}albumi/gala291010:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.