Kancelarija Bar Rijeka - Lilium modna revija - 03.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. srpnja 2021. god. u 11:42

zena0307211

 

Sinoć smo bili na jedinstvenom eventu u Rijeci u koji je uloženo puno truda i kreativnosti. Ovom posebnom revijom u organizaciji Kancelarija Bara i Lilium salona slavilo se sve žene jer dobar stil ne poznaje godine. Manekenke su bile stvarne žene kojima je ovo bio prvi izlaz na modnu pistu.

 

Kao što je bilo i obećano uživali smo u bogatom programu uz mladu violinisticu Gabrielu Brguljan, plesnu udrugu Ri Dance i bend Duo Brutalero, a za ukusno osvježenje tu su bila delikatesna pića iz Aura prikolice i vina Laguna. Manekenke su svoje zanosne Lilium kreacije prošetale po pravom holivudskom tepihom koju je za ovu priliku organizatorima ustupilo Udruženje obrtnika Rijeka i Sekcija krojača.

 

Uz modele Lilium predstavljene su i torbice Borša, Mara Li i Adrijana Rajčić design. Za makeup manekenki pobrinula se škola Callegari pod vodstvom vizažistice mentorice Aleksansdre Domijan, a za frizure saloni Krik i Santos.

 

Tekst: Press
Fotografije: PartyHR

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.