Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Playboy party - 30.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 01. svibnja 2011. god. u 02:20

 

U subotu se u Terminal Clubu održao veliki Playboy party. Prekrasne Playboy zečice sa duplerice svojom su pojavom očarale mnoge, plesale su, uživale u ovoj posebnoj noći. Mnoge cure su si dale oduška glamuroznim haljinama, cipelama i košuljama da se pokažu na ovom velikom događaju.


Opširnije...
 
Boa RI - Somersby exclusive party - 30.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 01. svibnja 2011. god. u 02:06

 

U subotu je elitni Club Boa Rijeka pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, Somersby exclusive party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Cuga je tekla potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Capitano - Jasmin Stavros - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. travnja 2011. god. u 01:18

 

Ovog petka u krcatom Capitanu pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Jasmina Stavrosa. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne goste redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se..., a Stavros se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.


Opširnije...
 
Boa RI - Fešta Medicinara - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. travnja 2011. god. u 01:10

 

Ovog petka je Club Boa Rijeka posjetiteljima ponudio još jednu odličnu noć uz veliku dozu zabave, feštu Medicinara "Dani zdravlja". Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, a DJ je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Terminal - Promo Party Adria Music Conference - 23.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. travnja 2011. god. u 13:35

 

U subotu je Terminal club ugostio veliki promo party za ADRIA MUSIC CONFERENCE & UMAGINATION. Za širenje dobrih vibracija zadužen je bio izvrsni TurkTheDJ-a iz Zagreba, koji je doslovno rasplesao cijeli podij. Najsretniji posjetitelji mogli su se i provozati u posebnoj hummer limuzini, koja je plijenila pažnju parkirana ispred Terminala. Atraktivne hostese obilazile su mnoštvo i djelile im Joker karte. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 482 od 521

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.