Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Mixing Clubbing Night - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. siječnja 2011. god. u 04:42

 

Klub Nina 2 kao dobro poznati sinonim za dobru zabavu i odličan provod u gradu Rijeci u subotu je imao na rasporedu subotnju Mixing Clubbing Night. Bila je to klupska večer, prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. Domaći hitovi, Strani house, Latino, R'n'b & Dance hitovi palili su i žarili čitavim brodom. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu najbolji dvojac, DJ Igor Relić i DJ Rango koji su vrteći najbolje hitove sve digli na noge.


Opširnije...
 
Boa RI - Smooth Drummin Party - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. siječnja 2011. god. u 04:39

 

U subotu se u elitnoj Boi održavao Smooth Drummin Party uz specijalnog gosta Bah'kan-a, koji je svirajući bubanj i perkusije, uz dobro znanog Chiwe DeeJay-a, doslovno zapalio cijelu Bou i digao svu ekipu na noge i ples. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći Ballantine's koji je za ovu prigodu bio po promotivnoj cijeni. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Arca - 1st Weekend Party - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. siječnja 2011. god. u 04:38

 

Ove subote na Arci Fiumani održavao se 1st Weekend Party. Dobro raspoložena ekipa neprestano je plesala i skakala. Pilo se i uživalo u glazbenim ritmovima za koje su i ovog puta bili zaduženi DJ Smash & DJ Five. Atmosfera je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Phanas - Petak - 07.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. siječnja 2011. god. u 01:25

 

Kišni petak je u Phanasu započeo dobrom vibrom. Oko ponoći vesela ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Donji i gornji kat bili su ugodno popunjeni, a atmosfera je bila na vrhuncu. Od poznatih osoba u Phanasu smo zatekli rukometaša Renata Sulića sa suprugom Majom, koja je spremno pozirala našem fotografu i legendarnog nam Elia Bašana iz Plesa sa zvjezdama. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati, dok je vani kiša nemilosrdno padala i padala.


Opširnije...
 
Capitano - After New Year Party - 07.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. siječnja 2011. god. u 01:23

 

U petak se u Capitano baru održao Collegium After New Year Party. Svi oni koji su za doček Nove godine putovali negdje s Collegium putovanjima i ludo se proveli bilo to Budimpešta, Bratislava, Sarajevo, Beograd... imali su priliku ponovo se sresti, razmjeniti svoje doživljaje i još jednom dobro se skupa zabaviti.


Opširnije...
 

   Stranica 483 od 504

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.