Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nad Urom - Fusion with style - 26.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. ožujka 2011. god. u 14:38

 

U subotu se u caffe baru Nad Urom (Robna Kuća Korzo) održala modna revija pod nazivom „Fusion with style“ u organizaciji Jelene Urukalo i Karle Dabe. Ljepotice modne agencije Angel, u nekoliko izlazaka, predstavile su najnovije kolekcije 6 riječkih dizajnera. Za odličnu glazbu, zadužen je bio Goran Vrkić, gitarista Mrtvog kanala Tribute to Azra.


Opširnije...
 
Boa RI - House-onika feat. A. Olujić - 26.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. ožujka 2011. god. u 12:10

 

U subotu je elitni Club Boa Rijeka zapalio riječki harmonikaš Aleksandar Olujić koji je za sve prisutne izveo odličan live performance, spoj house glazbe i etno zvuka harmonike. Atmosfera je bila odlična, a Boa prepuna ekipe željne plesa. Jednostavno to morate uživo čuti, taj sklad melodija i harmonike podigao je cijelu ekipu na noge, pa čak i one najtromije. Aleksandar se u finalnoj emisiji Supertalenta dokazao kao izvrsni glazbenik, a zvuk njegove harmonike rijetko da nekoga može ostaviti ravnodušnim. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti - Sajam automobila - 26.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. ožujka 2011. god. u 16:21

 

U subotu smo posjetili tradicionalni 18. Međunarodni Sajam automobila i prateće opreme, koji se održava od 24. do 27. ožujka 2011. godine u prostorima Dvorane mladosti na Trsatu. Na Sajmu je predstavljeno 30-ak osobnih vozila, nekolicina teretnih vozila i motocikala. Marke vozila čiji su se modeli mogli vidjeti na Sajmu su: Renault, Dacia, Suzuki, Nissan, Kia, Mitsubishi, VW, Opel i Chevrolet.


Opširnije...
 
Terminal - Mini Skirt Party - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. ožujka 2011. god. u 11:01

 

Terminal Club je u petak priredio za sve posjetitelje posebnu noć, ovaj put posvećenu djevojkama, sexy naziva “Mini Skirt” party. Djevojka sa najkraćom mini suknjicom nagrađena je sa bocom Tequille. Dj Jericho puštajući  vrući proljetni set r’n’b klasika i noviteta sa svjetske klupske scene, zapalio je i na noge digao sve. Atraktivne hostese obilazile su mnoštvo i djelile im Joker karte. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
Terminal - Kiss Him Party - 19.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. ožujka 2011. god. u 15:51

 

U subotu se u Terminal Clubu održao extra cool party, prvi takav party u ovim krajevima, pod nazivom "KISS HIM". Zadatak je bio posve jednostavan, dečko koji osvoji najviše otisnutih poljubaca na licu  osvaja bocu Ballantinesa. Snalažljivi dečki iskoristili su odličnu atmosferu koja je vladala Terminalom uz TurkTheDJ-a iz Zagreba, koji je doslovno rasplesao cijeli podij, kako bi od djevojaka "nažicali" što je moguće više pusica. Atraktivne Ballantines hostese obilazile su mnoštvo i djelile im Joker karte. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 483 od 516

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.