Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - Corset Night Special - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 22. svibnja 2011. god. u 11:35

 

U prepunom elitnom Clubu Boa Rijeka u subotu je organiziran veliki Corset Night Special Party. Pod vodstvom agencije Media M iz Rijeke, mnoštvo sexy djevojaka u korzetima popunile su club i naaajvruća noć u gradu mogla je započeti. Uz odličnu glazbu i vruće, sexy djevojke, teško da je itko ostao ravnodušan, a dokaz je i velika posjećenost gdje je Boa doslovno pucala po šavovima, a zabava je trajala do samoga jutra.


Opširnije...
 
Nina 2 - Prezzident Band Live - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. svibnja 2011. god. u 14:50

 

U petak je klub Nina 2 ugostio riječki band "Prezzident". Plesalo se, pilo, veselilo... uz odličnu svirku. Klub sa dvije posebne sale i dva glazbena ukusa i ovog petka pružio je potpunu zabavu svim svojim posjetiteljima. Dok je u jednoj sali vesela ekipa plesala uz odličnu svirku banda "Prezzident", a kasnije i uz najbolje hitove domaće hrvatske glazbe, druga sala je plesala u ritmu house glazbe. Klub Nina 2, ponovno je i ovog petka potvrdio svoj status najposjećenijeg kluba u Rijeci uz definitivno najbolju atmosferu.


Opširnije...
 
Rijeka - Miss Rally / Predstavljanje - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. svibnja 2011. god. u 14:32

 

U petak se na centralnoj pozornici na riječkom Korzu održalo predstavljanje kandidatkinja za prestižnu titulu Miss Rally-a 2011. godine. Djevojke su jedna po jedna stizale na pozornicu u simpatičnom Smartu, predstavljale se javnosti, glumile, plesale i osvajale simpatije publike. Miss Rally 2011, natjecanje je koje kombinira ljepotu sa svijetom automobilizma.  Idealna kandidatkinja za nošenje lente Miss Rally-a treba ujediniti ljepotu, odlučnost, oduševljenje i spontanost, karakteristike Rally svijeta. Program je vodila simpatična Jelena Urukalo.


Opširnije...
 
Rijeka - Đir po gradu - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. svibnja 2011. god. u 14:16

 

U petak smo oko podne prošetali rivom i naletjeli na veselu ekipu zaljubljenica brzih automobila koje su spremno pozirale našem fotografu. Korzo i veći dio riječke rive okupirali su sudionici 38. Croatia rallya 2011., najstarije i najznačajnije automobilističke manifestacije u Hrvatskoj što se održava na širem riječkom području uključujući opatijsko zaleđe, kvarnersku i istarsku stranu Učke, Istru, Preluku i Gorski kotar. Većina boxova bilo je prazno, kako se u to vrijeme održavalo natjecanje. Susreli smo i vesele hostese koje su odjevene u minice plijenile pažnju okoline.


Opširnije...
 
Nina 2 - Klupska večer - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. svibnja 2011. god. u 12:30

 

Klub Nina 2 kao dobro poznati sinonim za dobru zabavu i odličan provod u gradu Rijeci u subotu je imao na rasporedu subotnju klupsku večer. Bila je to prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. U jednoj sali "palio i žario" je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najbolje hrvatske domaće glazbe. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu najbolji dvojac, DJ Igor Relic na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.


Opširnije...
 

   Stranica 483 od 524

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.