Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - Jakša is back!!! - 02.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. travnja 2011. god. u 16:09

 

U subotu se u elitnom klubu Boa Rijeka održao Jakša is back!!! party. Atraktivne djevojke, vesela ekipa, litre, litre cuge uz odličnu svirku poznatog hrvatskog saksofoniste Jakše Jordes uz glazbenu podršku rezidenta kluba legendarnog Chiwe DeeJay-a., bila je udarna kombinacija, koja je atmosferu cijele večeri držala na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć. Sljedeće subote ne propustite još jednu spektakularnu noć u klubu Boa uz veliki "Sensation - Beograd" - official pre-party.


Opširnije...
 
Nina 2 - Subotnji klupski cabaret - 02.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. travnja 2011. god. u 15:09

 

Najbolja klupska večer u gradu ove subote održavala se na brodu Nina 2, pod nazivom "Subotnji klupski cabaret". Dok je u jednoj Sali DJ Rango rasplesao ekipu u house ritmu, u drugoj sali ekipa se veselila na domaće hrvatske pjesme koje je puštao DJ Igor Relic. Uz domaćice i najbolje house pjesme Nina je i ove subote potvrdila svoj status najposjećenijeg kluba u Rijeci uz najbolju atmosferu.


Opširnije...
 
Nad Urom - Grupa Keops - 01.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. travnja 2011. god. u 02:37

 

U petak se u caffe baru Nad Urom (Robna Kuća Korzo) održala promocija spotova riječke grupe Keops. Veselilo se, pilo, uživalo u odličnoj svirci popularne grupe, koja je atmosferu konstantno držala na samom vrhuncu. Na kraju samog nastupa, gosti su mogli pogledati premijeru novih spotova.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti - The Bastards - 01.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. travnja 2011. god. u 02:04

 

U petak se u Dvorani mladosti u Rijeci povodom Svjetskog dana autizma, u organizaciji riječke podružnice Centra za autizam, održao veliki humanitarni koncert na kojem su nastupali sastav The Bastards i gosti: Mario Huljev, Andy Ninvalle, Žanamari Lalić i RiStudiocentar.


Opširnije...
 
Stereo - Jelena Radan & Maraton - 27.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. ožujka 2011. god. u 22:53

 

Škola pjevanja i sviranja Studio Maraton u nedjelju je u Stereu održala koncert, na kojem je gošća bila Jelena Radan. Na koncertu su nastupili 30ak polaznika škole pjevanja, a sastav koji koji ih je pratio u potpunosti je sastavljen od glazbenika koji su polaznici, odnosno usavršavaju svoje instrumentalne vještine u okviru Maratona. Također, ovom prilikom rock band DNA održao je prvu javnu izvedbu svog novog singla “Naša priča”.


Opširnije...
 

   Stranica 484 od 518

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.