Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Capitano - After New Year Party - 07.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. siječnja 2011. god. u 01:23

 

U petak se u Capitano baru održao Collegium After New Year Party. Svi oni koji su za doček Nove godine putovali negdje s Collegium putovanjima i ludo se proveli bilo to Budimpešta, Bratislava, Sarajevo, Beograd... imali su priliku ponovo se sresti, razmjeniti svoje doživljaje i još jednom dobro se skupa zabaviti.


Opširnije...
 
Korzo - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 15:33

 

Mnogobrojni Riječani i njihovi gosti dočekali su tradicionalno Novu godinu na Korzu gdje su ih zabavljali bendovi Buddy Moose, Neno Belan i Fiumensi, a za sam kraj, sve su prisutne su zapalili originalni Let 3. Točno u ponoć gradonačelnik Obersnel na pozornici je uz šampanjac i valcer uputio čestitke svim prisutnima.


Opširnije...
 
Nina 2 - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 15:30

 

Galantni doček gostiju, stolovi prepuni cuge i ukusnih zalogajčića samo su davali do znanja da se jedan od najboljih dočeka Nove 2011. godine upravo održavao na brodu Nina2. Zagrijavanjem najpoznatijih house hitova bližila se ponoć, a onda se prešlo na domaću glazbu koja je odlično „sjela“ veseloj ekipi. Za DJ pultom bili su DJ Igor Relić i DJ Rango odjeveni u fina novogodišnja odijela. Točno u ponoć zasvirao je valcer, a upravo sa broda Nina2 posjetitelji su imali najbolji pogled na prekrasan vatromet.


Opširnije...
 
Karolina - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 15:15

 

Veselo i vedro u Novu 2011. godinu ušla je ekipa koja je za novogodišnji doček odabrala Karolinu Riječku. Piće je doslovno teklo potocima, plesalo se i uživalo u odličnom novogodišnjem štimungu u prepunoj Karolini, za koji je bio zadužen DJ Deni miksajući najveće hitove, te atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Gala Bar - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 11:02

 

Za doček Nove godine Gala Bar pripremio nam je dobru zabavu u ritmu narodne i zabavne glazbe koju je puštao DJ. U prostoru prepunom šarenih lasera i dobre atmosfere, a ekipa se odlično zabavljala. Po njihovoj euforiji možemo zaključiti kako su s veseljem ušli u Novu 2011. godinu.


Opširnije...
 

   Stranica 484 od 504

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.