Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Dvorana mladosti - Haris Džinović - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. svibnja 2011. god. u 11:48

 

U subotu se u Dvorani mladosti na Trsatu, pjevalo se i plesalo uz legendarnog Harisa Džinovića. Popularni pjevač na noge je dignuo i zapalio sve prisutne redajući svoje hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Haris je dokazao zašto ga publika voli. Sve pohvale na vrhunskom koncertu.


Opširnije...
 
Terminal - AXE & R’n’B EXCLUSIVE party - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. svibnja 2011. god. u 13:00

 

U petak se u Terminal Clubu održao dugo najavljivan vrući AXE Excite & R’n’B EXCLUSIVE party. Atmosfera je bila na samom vrhuncu, vesela ekipa plesala je i uživala. Atraktivne AXE anđelice obilazile su mnoštvo i djelile im reklamne materijale popularnog brenda. Dj pult zauzeli su Dj Bizzo iz renomirane hip hop grupe Bolesna Braća i Dj Jericho rezident R’n’B EXCLUSIVE partya. Već tradicionalno dio AXE ekipe bio je i Mario Petreković, poznati TV voditelj i showman koji je dodatno sve zabavio i nasmijao. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
Pepe Rosso - Žanamari Lalić - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. svibnja 2011. god. u 12:09

 

U petak je Pepe Rosso Bar pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, koncert Žanamari Lalić. Žanamari je redajući svoje pjesme doslovno zapalila Pepe Rosso Bar i digla ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Nina 2 - "ADASTRA" Band & Klupska večer - 07.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. svibnja 2011. god. u 13:30

 

U subotu je klub Nina 2 ugostio poznati zagrebački band "ADASTRA". Plesalo se, pilo, veselilo... uz odličnu svirku ovog popularnog benda, koji su uz vrući koncert predstavili i svoj novi album. Klub sa dvije posebne sale i dva glazbena ukusa i ove subote pružio je potpunu zabavu svim svojim posjetiteljima. Dok je u jednoj sali vesela ekipa plesala uz odličnu svirku banda ADASTRE, a kasnije i uz najbolje hitove domaće hrvatske glazbe, druga sala je plesala u ritmu house glazbe.


Opširnije...
 
Boa RI - Jerry Ropero - 07.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. svibnja 2011. god. u 13:27

 

Ove subote je u elitnom Clubu Boa Rijeka, DJ pult preuzeo jedan od najpoznatijih svjetskih house DJ-a i producent Jerry Ropero. Nastupio je u sklopu programa "Let's celebrate" kojim management kluba proslavlja uspješnu jesensko/zimsku sezonu u kojoj su u sklopu raznih programa nastupala brojni hrvatski i strani DJ-i i performeri. Poznati DJ došao je u pratnji svoje lijepe zaručnice Anite Kolovrat Narany, koja ga nije ispuštala iz vida cijelu večer. Sam dolazak Jerrya na Dj pult, zapalilo je sve goste koji su se već i prije čekajući ga rasplesali uz odličnu glazbu i ritmove DJ Pick A Booa. Atmosfera je bila odlična, a Boa prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 484 od 524

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.