Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - 2 Hits Klupska večer - 04.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. prosinca 2010. god. u 15:29

 

Najbolji party u gradu bio je i ove subote u Klubu Nina 2 uz "2 Hits" klupsku večer. Vesela i raspoložena ekipa vrlo brzo je okupirala party brod i najbolja zabava u gradu je započela. Plesalo se, pilo, uživalo u odličnoj atmosferi u obje sale, gdje su atmosferu konstantno držali na vrhuncu dobro znani DJ dvojac, DJ Igor Relić u domaćem dijelu uz najbolje hrvatske pjesme i DJ Rango u house dijelu s vrućim house hitovima.


Opširnije...
 
Boa RI - Striptease night - 04.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. prosinca 2010. god. u 15:28

 

U subotu je u elitnom Clubu Boa Rijeka, uz Chiwe Deejay-a i najbolju glazbu, nastupio i specijalan gost, najbolji hrvatski striper Marcus. Ljepši spol preplavio je Bou ne bi li iz prve ruke vidjeli stripera koji se pojavljuje i u video spotovima Colonie i Maje Šuput. Atmosfera je bila vruća, skoro pa prevruće za cure slabijeg srca.


Opširnije...
 
Capitano - Aleksandar Olujić - 04.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. prosinca 2010. god. u 15:28

 

U subotu je Capitano bar zapalio jedinstveni Aleksandar Olujić koji je za sve prisutne izveo odličan live performance harmonica vs house. Atmosferu se ne treba posebno opisivati riječima jer na slikama se sve jasno vidi. Jednom riječju to morate uživo čuti taj sklad melodija i harmonike, koji se širio cijelim prostorom Capitana i podigao cijelu ekipu na noge.


Opširnije...
 
Loop bar - Miss Kali - 04.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. prosinca 2010. god. u 15:27

 

Truesound organizirao je veliki party u lovranskom Loop baru, zvijezda večeri bila je Miss Kali, donedavno poznatija kao resident DJ-ica iz zagrebačkog kluba Aquarius.


Opširnije...
 
Terminal - Jelena Rozga - 03.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. prosinca 2010. god. u 14:45

 

Terminal se ovoga petka popunio brzinom munje, kako i neće kada je nastupala najljepša i najsimpatičnija pjevačica sa estrade – Jelena Rozga. Nakon prepune Arene u Zadru, lijepoj pjevačici nije nikakav problem popuniti i dobro zabaviti jedan Club poput Terminala.


Opširnije...
 

   Stranica 484 od 501

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.