Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Clubbing Sensation - 09.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. travnja 2011. god. u 14:37

 
Najbolji party u gradu bio je i ove subote u Klubu Nina 2 uz Clubbing Sensation. Vesela i raspoložena ekipa vrlo brzo je okupirala party brod i najbolja zabava u gradu je započela. Plesalo se, pilo, uživalo u odličnoj atmosferi u obje sale, gdje su atmosferu konstantno držali na vrhuncu dobro znani DJ dvojac, DJ Igor Relic u domaćem dijelu uz najbolje hrvatske pjesme i DJ Rango u house dijelu s vrućim house hitovima.


Opširnije...
 
Boa RI - Sensation White pre-party - 09.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. travnja 2011. god. u 13:13

 
Ove subote elitni Club Boa Rijeka posjetiteljima je ponudio još jednu odličnu subotnju noć uz veliku dozu zabave sa "Sensation - Beograd" - official pre-partyem. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, a DJ-a Pick a boo (Tuborg green festival resident) je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Najsretniji posjetitelji osvojili su ulaznice za veliki elektronski spektakl “Sensation White” party u Beogradskoj Areni. Luda zabava je trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Terminal - Callegari modna revija - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. travnja 2011. god. u 13:36

 

Već tradicionalno kao i svake godine, u petak je škola Callegari održala svečanu dodjelu diploma u riječkom popularnom klubu Terminal. Veličanstvenom modnom revijom predstavili su se mladi modni dizajneri škole: Devčić, Martina Hek, Višnja Huljev Tudor, Iva Kondić, Ana Mrak, Nikolina Petrušić, Nika Ravnić, Nataša Ribić, Tanja Semion Valentić i Danijela Malinarić čiju su kolekciju utpotpunili torbe i modni dodaci trgovine Panther. Nakon modne revije i dodjele diploma slijedio je vrući party za koji je zadužen bio DJ Don Guliani.


Opširnije...
 
Phanas - Bacardi Party - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. travnja 2011. god. u 13:10

 

U petak se u Phanasu održao Bacardi party. Atraktivne hostese, odlična glazba, veselo društvo i puno, puno Bacardia po promotivnoj cijeni bilo je i više nego dovoljno da se napravi odličan štimung u Phanas pubu. Atraktivne hostese dočekivale su svakog posjetitelja s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog pića te večeri. Vesela ekipa zabavljala se čitave noći, spasonosna tekućina Bacardi tekla je potocima, plesalo se i veselilo uz odličnu glazbu Dj, koji je puštao sve vruće hitove.


Opširnije...
 
Stereo - Hari Rončević - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. travnja 2011. god. u 11:39

 

Ovog petka u krcatom Stereu pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Haria Rončevića. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne goste redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Hari se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.


Opširnije...
 

   Stranica 488 od 523

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.