Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina - Crazy Bavaria Night - 20.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. studenog 2010. god. u 15:52

 

U subotu se u Karolini Riječkoj održao veliki Bavaria party. Atraktivne hostese, vrijedne nagrade i litre hladne Bavarie začinili su ovu posebnu noći. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, DJ Deni je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Tower Center - Modna revija Boudoir - 20.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 21:02

 

U subotu je Tower Center Rijeka u svom izuzetnom stilu proslavio svoj 4. rođendan. Glamuroznom modnom revijom fantastičnih modnih dizajnerica Boudoir. Uz styling odjeće trgovina centra, manekenke su predstavile i autorsku kolekciju Boudoir. Manekenke Nikolina Miletić, Lejla Šabanić, Kristina Lumbar i mnoge druge svojim su izlascima opčarale mnoge.


Opširnije...
 
TopStars - Rijeka - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 05:13

 

Tony, Franka, Indira i Luka zapalili su riječku publiku! TopStars je dokazao da je zaista najbolji party u gradu. 3 sata plesa, odlične glazbe i još boljih izvođača, rasplesalo je publiku. Franka i Indira su oduševile svojim savršenim izgledom, ali ni dečki nisu zaostajali. Pjevali su se strani, domaći i vlastiti hitovi, te iznenađenja nije nedostajalo. Tako je nakon Lukine odlične imitacije pjesme „Zeko i potočić“ na Massimov način, sam Massio kročio na pozornicu i zapjevao, a Indiri je na pozornici radila društvo Emilija Kokić te su skupa otpjevale „Rock me baby“. Na iznenađenje muškog roda, Franka se pojavila sa kratkom plavom perikom i glumom i pjesmom odlično iskopirala Tajči.


Opširnije...
 
Terminal - TopStars after party - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 04:39

 

U petak se nakon završetka velikog glazbenog spektakla TopStars u Dvorani mladosti na Trsatu u Terminal Clubu održao veliki after party sa zvijezdama TopStars-a. Na after partyu mnogobrojnu ekipu dočekali su Tony Cetinski, Luka Bulić i simpatična Franka Batelić, koji su svojim prisustvom pljenili pažnju mnogih.


Opširnije...
 
Boa RI - Niki Belluci - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 04:38

 

U elitnom klubu Clubu Boa Rijeka u petak se za Dj pultom našla najprovokativnija Dj-ica Europe - Niki Belluci. Taj mađarski simbol šarma, energije i slobode ima značajnu prošlost u sportu, a okušala se u svijetu erotske fotografije i kao porno glumica. Atmosfera je u Boi bila na vrhuncu, a čim se pojavila Niki za Dj pultom, doslovno je zapalila svih svojim izgledom i glazbom.


Opširnije...
 

   Stranica 488 od 502

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.