Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Klubbing Night - 19.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. ožujka 2011. god. u 15:49

 

Klub Nina 2 kao dobro poznati sinonim za dobru zabavu i odličan provod u gradu Rijeci u subotu je imao na rasporedu subotnju Klubbing Night. Bila je to klupska večer, prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. U jednoj sali "palio i žario" je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najbolje hrvatske domaće glazbe. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu najbolji dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.


Opširnije...
 
Boa RI - Gramophonedzie - 19.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. ožujka 2011. god. u 13:48

 

Ove subote je u elitnom Clubu Boa Rijeka, DJ pult preuzeo megapopularni sprski DJ i producent Marko Miličević poznatiji kao Gramophonedzie! Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko nastupa i radi već pet godina. Ogromni uspjeh postigao je singlom „Why Don't You“, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a!.


Opširnije...
 
Nina 2 - Keops band live - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. ožujka 2011. god. u 14:50

 

U petak je klub Nina 2 ugostio poznati riječki band "Keops", koji su predstavili svoj najnoviji video uredak za svoju novu singlicu "Oprosti mi sad", u izdanju diskografske kuće Croatia Records. Klub sa dvije posebne sale i dva glazbena ukusa i ovog petka pružio je potpunu zabavu svim svojim posjetiteljima. Dok je u jednoj sali vesela ekipa plesala uz odličnu svirku banda "Keops", uz support DJ Ranga sa najboljim hitovima domaće hrvatske glazbe, druga sala je gorila od odlične mjuze za koju je zadužen bio velemajstor DJ Igor Relic, koji je miksajući najveće hitove doslovno zapalio cijelu ekipu.


Opširnije...
 
Phanas - Jameson Party - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. ožujka 2011. god. u 14:45

 

U petak je Phanas Pub pripremio za sve svoje posjetitelje pravu Irsku poslasticu, veliki Jameson Party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je započeti. Atraktivne Jameson hostese dodatno su začinile noć u Phanasu. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog im pića te večeri. Irish Whiskey tekao je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Nina 2 - Open Space - 12.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. ožujka 2011. god. u 14:59

 

Najbolji clubbing u gradu, prve subote nakon maškara, održavao se na brodu Nina 2 pod nazivom "OPEN SPACE". Dok je u jednoj Sali DJ Rango rasplesao ekipu u house ritmu, u drugoj sali ekipa se veselila na domaće hrvatske pjesme koje je puštao DJ Igor Relic. Uz domaćice i najbolje house pjesme Nina je i ove subote potvrdila svoj status najposjećenijeg kluba u Rijeci uz najbolju atmosferu.


Opširnije...
 

   Stranica 489 od 521

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.