Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Parangal - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. listopada 2010. god. u 14:03

 

Terminal Club je u petak imao večer pod nazivom Parangal u kojoj su glavnu ulogu imali popularni riječki dvojac Extra Robi & Prco. Iako je večer započela praznim Terminalom, kasnije se on polako počeo puniti. Vesela ekipa plesala je uz pjesme popularnog dvojca cijelu noć.


Opširnije...
 
Terminal - ALL IN Selection by S.A.L.L.E DJ - 16.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. listopada 2010. god. u 14:43

 

U subotu je Terminal plesao uz odličnu glazbu koju je puštao AS Istre S.A.L.L.E DJ, koji je predstavio video disco show sa najnovijim hitovima, glazba i video spotovi na projekciji mixali su se odjednom. Atmosfera je bila na samom vrhuncu, Terminal je bio pun, vesela ekipa plesala je i uživala u ovoj subotnjoj noći u Terminalu. Atraktivne Ballantine's hostese obilazile su mnoštvo djeleći im prigodne nagrade. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
Dvorana Mladosti - Gibonni - 14.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. listopada 2010. god. u 16:56

 

U prepunoj Dvorani Mladosti Gibonni je svoj koncert započeo točno u 20:30h šuljajući se kroz publiku i pjevajući. Publika je bila presretna, a pogotovo oni kraj kojih je Gibonni prolazio. Tokom cijelog koncerta Gibonni je ponavljao kako su u životu bitni ljubav i povjerenje i kako on to na svojim koncertima želi dokazati, u što su se ljudi i uvjerili jer na samome koncertu osjetila se toplina i privrženost jer Gibonni jednostavno živi za svoju publiku.


Opširnije...
 
Boa RI - Striptease Night - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2010. god. u 19:03

 

Ove subote u Boi bilo je vruće, skoro pa prevruće za neke slabijeg srca. Dvije striptizete začinile su večer svojim plesnim točkama sa kojima je svake minute na njihovim tijelima bilo sve manje odjeće. U jednom trenutku približile su se jedna drugoj i počeo je vrući lezbijski show, a neki su se prišuljali bliže njima i kasnije dobili vrući ples u krilu od striptizeta. Kroz dva večernja izlaska striptizeta posjetitelji su mogli „napariti“ svoje oči, a ujedno i uživati u subotnjoj večeri u Boi uz glazbu za koju su bili zaduženi DJ Sale4Love i DJ Chiwe.


Opširnije...
 
Terminal - 1st Birthday Party - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2010. god. u 19:01

 

U subotu je Terminal Club velikim "1st Birthday Partyem" proslavio svoju prvu godišnjicu postojanja. Za glazbu je bio zadužen jedan od 4 AS-a DJ Dave Riello uz podršku DJ Alena G te posebne gošće na mikrofonu MC Coco Afrika iz Zagreba koja je svih oduševila svojim glasom. Terminal je bio ponovno krcat kao nekada, plesalo se i uživalo u dobroj glazbi, a svjetlost lasera i reflektora svih boja širila se velikim prostorom Terminala. Atmosfera je toliko bila na vrhuncu dok je MC Coco Afrika podizala sve prisutne na noge, da je u jednom trenutku nestalo struje i Terminal je na minutu bio potpuno u mraku.


Opširnije...
 

   Stranica 489 od 499

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.