Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Jelena Rozga - 03.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. prosinca 2010. god. u 14:45

 

Terminal se ovoga petka popunio brzinom munje, kako i neće kada je nastupala najljepša i najsimpatičnija pjevačica sa estrade – Jelena Rozga. Nakon prepune Arene u Zadru, lijepoj pjevačici nije nikakav problem popuniti i dobro zabaviti jedan Club poput Terminala.


Opširnije...
 
Capitano - Mladen Grdović - 03.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. prosinca 2010. god. u 14:18

 

U petak je u prepunom Capitano baru u samom srcu grada Rijeke nastupio legenda hrvatske estrade, jedan od najpopularnijih meštra za dobru feštu, Mladen Grdović. Vesela ekipa počela se okupljati već oko 22 sata u Capitanu, pjevajući i očekivajući nastup popularnog pjevača. Za zagrijavanje ekipe i držanje atmosfere na samom vrhuncu zadužen je bio odlični DJ Vale.


Opširnije...
 
Nina 2 - Partyana - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 15:08

 

Dok je vani hladnoća uzela maha, na Nini je bilo sve toplije i toplije, atmosfera se zagrijavala sve više, a prepuni klub je bio dokaz kako se najbolja zabava održava upravo na Nini. Vesele hrvatske domaćice u jednoj sali vrtio je DJ Igor Relić, a u drugoj sali za vruće house hitove bio je zadužen DJ Rango. Na terasu kluba ekipa se dodatno zagrijavala šarenim koktelima ispod crvenih lampa kako bi kasnije mogla bolje zaplesati, naravno, uz glazbu koju oni odaberu!


Opširnije...
 
Boa RI - Subota - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 15:01

 

Ove subote je elitni Club Boa Rijeka posjetiteljima ponudio još jednu odličnu subotnju noć uz veliku dozu zabave. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, a DJ Chiwe je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Capitano - Subotnji Party - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 14:58

 

Subota je u Capitano baru započela dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu, vesela ekipa plesala je i pjevala uz odličnu glazbu za koju je bio zadužen DJ Vale.


Opširnije...
 

   Stranica 496 od 512

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.