Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - High Heels Party - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. veljače 2011. god. u 00:46

 

U petak je Terminal imao pravo poslasticu za sve R’n’B EXCLUSIVE “High Heels Party”. Nakon mjesec dana od posljednjeg R’n’B EXCLUSIVE partya Terminal je bio ozvučen najboljim R&B i Reggaeton hitovima za koje je zadužen bio DJ Jericho. Terminal su preplavile djevojke u štiklicama, a one sa najvećim i najljepšim štiklama dobile su na kraju i nagrade.


Opširnije...
 
Nina 2 - Ponoćni G(h)ost - 19.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. veljače 2011. god. u 16:35

 

Najbolji party u gradu ove subote održavao se na brodu Nina 2 uz klupsku večer pod nazivom „Ponoćni G(h)ost" sa specijalnim gostom iz Italije, DJ-em i producentom Matteom Petrone. Dok su u jednoj sali DJ Matteo Petrone uz support dobro znanog DJ Ranga rasplesali ekipu u ritmu svjetskih hitova u produkciji & remix verzijama talentiranog talijanskog glazbenika, u drugoj sali ekipa se veselila na domaće hrvatske pjesme koje je puštao velemastor DJ Igor Relić. Uz domaćice i najbolje house pjesme Nina je i ove subote potvrdila svoj status najposjećenijeg kluba u Rijeci uz najbolju atmosferu.


Opširnije...
 
Rijeka - Matko Jelavić / Koktelsi - 19.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. veljače 2011. god. u 06:11

 

U šatoru na Gatu Karoline Riječke u subotu je održan koncert Matka Jelavića i grupe Koktelsi. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne redajući svoje popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Matko se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.


Opširnije...
 
Rijeka - Goran Bare & Majke - 18.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. veljače 2011. god. u 04:45

 

U šatoru na Gatu Karoline Riječke u petak je održan koncert Gorana Bare i Majki. Veliki broj ljudi, koji su došli slušati ih, pjevali su i pratili gromoglasnim pljeskom svoje omiljene izvođače. Bio je to koncert koji će ostati svima u lijepom sjećanju.


Opširnije...
 
Nina 2 - Studentske Karaoke - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. veljače 2011. god. u 17:08

 

Najbolja studentska zabava u gradu bila je i ovog četvrtka u klubu Nina 2, gdje su se održavale tradicionalne studentske & nagradne karaoke. Mnogobojna vesela ekipa napunila je popularni brod, pjevajući, bodreći, plešući podržali su svoje kolege koje su se borili za vrijedne nagrade. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. S vremenom karaoke na Nini 2 postale su tradicija, a četvrtak omiljeno okupljalište brojnih studenata koji uz zabavu mogu dokazati i svoju pjevačku talentiranost, a uz to pobjednike večeri očekuju brojne nagrade.


Opširnije...
 

   Stranica 496 od 523

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.