Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - DJ BarZu - 13.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. studenog 2010. god. u 16:05

 

U subotu je u elitnom klubu Club Boa po drugi put nastupila mlada nada hrvatske elektronske scene DJ BarZu-a, pobjednik "Tuborg Green Beat" natjecanja za warm up DJ-a prije Davida Guette u Areni Zagreb. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu svo vrijeme. Sva pića su za ovu priliku bila -50 posto.


Opširnije...
 
Nina 2 - Klupska večer - 06.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. studenog 2010. god. u 16:28

 

Klub Nina 2 kao dobro poznati sinonim za dobru zabavu i odličan provod u gradu Rijeci u subotu je imao na rasporedu subotnju klupsku večer na 360 stupnjeva. Bila je to klupska večer, prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. U jednoj sali "palio i žario" je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najbolje hrvatske domaće glazbe. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu najbolji dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.


Opširnije...
 
Karolina - French Fever Night - 06.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. studenog 2010. god. u 16:28

 

Pravi francuski tulum održao se u subotu u Karolini Riječkoj. Sexy francuske sobarice svojim vrućim i predanim zadatkom, radile su vrijedno i svakog gosta s osmjehom na licu dočekivale u Karolini Riječkoj. U kratkim suknjicama, priborom za čiščenje zapalile su sve i podigle atmosferu na sam vrhunac.


Opširnije...
 
Boa RI - DJ Blacksoul - 06.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. studenog 2010. god. u 16:27

 

U subotu je elitni klub Club Boa Rijeka imao ekskluzivno gostovanje DJ Blacksoula, jednog od najboljih house DJ-a u Hrvatskoj, te definitivno najvećeg domaćeg izvoznika house glazbe s preko stotinu izdanja na stranim izdavačkim kućama. Za zagrijavanje ekipe zadužen je bio dobro poznati DJ Chiwe. Boa je bila krcata. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu svo vrijeme. Sva pića su za ovu priliku bila -50 posto.


Opširnije...
 
Terminal - Parangal - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. studenog 2010. god. u 14:51

 

Terminal Club je u petak imao večer pod nazivom Parangal u kojoj su glavnu ulogu imali popularni riječki dvojac Extra Robi & Prco. Iako je večer započela polupraznim Terminalom, kasnije se on polako počeo puniti. Vesela ekipa plesala je uz pjesme popularnog dvojca cijelu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 497 od 510

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.