Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - Facebook Anniversary Party - 08.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. listopada 2010. god. u 12:16

 

Dobru zabavu u blagdanskom petku prvo smo potražili u elitnom klubu Boa, smještenog u samom centru grada Rijeke, gdje smo susreli veći broj dobro raspoloženih cura. U klubu se slavio Facebook Anniversary Party. Dj Chiwe standardno je svojom odličnom glazbom i mixevima držao atmosferu na vrhuncu, pilo se i feštalo da ranih jutarnjih sati. Sva alkoholna pića su za ovu priliku bila -50 posto.


Opširnije...
 
JWP - Third Anniversary Party - 01.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. listopada 2010. god. u 14:08

 
Nakon 2 puta što je bio odgođen radi kiše, napokon se ovoga petka održao veliki rođendanski party u Johnnie Walker Pub-u. Program je bio popunjen uz legendarnog riječkog Dj-a Sale4Love, uz dvije plave plesačice i djevojku na violini koja je pratila svojim specifičnim zvukom komercijalne i house hitove koji su se puštali.


Opširnije...
 
Terminal - Parangal - 01.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. listopada 2010. god. u 14:03

 

Terminal Club je u petak predstavio večer “Parangal” u kojoj su glavnu ulogu imali popularni riječki dvojac Extra Robi & Prco te njihov gost za pultom DJ Alen G. Iako je večer započela polupraznim Terminalom, kasnije se on ipak ugodno popunio. Vesela ekipa plesala je uz pjesme popularnog dvojca cijelu noć.


Opširnije...
 
El Rio - 1st Coffee otvorenje - 01.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. listopada 2010. god. u 17:35

 

Nakon uspješne dvije godine rada u Zagrebu, riječki ugostitelj Toni Martinez nastavlja sa širenjem kulture ispijanja vrhunske kave iz cijelog svijeta u posebno dizajniranim šalicama ovoga puta i u Rijeci. Ponuda kave je proširena činjenicom da je kava bitan dio našeg života, a relativno je jednolična u odnosu na ono što svjetsko tržište kave nudi.


Opširnije...
 
Terminal - Otvorenje sezone - 25.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. rujna 2010. god. u 16:48

 

U subotu se u dobro znanom Terminalu održalo veliko otvorenje klupske sezone. Uz odlična 4 ASA za DJ pultom: DJ Luca Montecchi, Russo partmyaker, Dave Riello i S.A.L.L.E. zabave nije nedostajalo. Četvorka je vrtila odličnu glazbu, a vesela ekipa skakutala je u njihovim house i komercijalnim notama s dodatkom poneke latino glazbe. Atmosfera je bila na vrhuncu, a Terminal nakon nekog vremena ponovno pun. Veliki dio ekipe pronašao je svoje mjesto i na balkonu terminala gdje su uživali u glazbi s cigaretom u ruci.


Opširnije...
 

   Stranica 498 od 507

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.