Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Maturalna - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. veljače 2011. god. u 16:14

 

Terminal je ovog četvrtka bilo poprište mladih maturanata i njihovih prijatelja. Medicinska škola u Rijeci, smjera zubotehničari, pokazali su kako se maturanti znaju zabavljati i kako najbolje proslaviti njihovu savršenu večer. Uz glazbu i ples, a i pokoju suzu što im je ovo zadnja godina zabavljale su se do jutra.


Opširnije...
 
Rijeka - Neda Ukraden - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. veljače 2011. god. u 00:18

 

Legendarna Neda Ukraden nastupila je u riječkoj Dvorani mladosti povodom Valentinova. Iako neda ima 61 godinu i iza sebe 44 godina prepune karijere te još dan danas izgleda fantastično. 70-ih i 80-ih godina bila je jedno od najvećih imena jugoslavenske estrade, a ove godine se ponovno počela pojavljivati u punom sjaju s novim album koji prati popularni hit „Da se nađemo na pola puta“. Neda je redala sve svoje najpoznatije hitove iz bogate glazbene karijere, a publika ju je pratila u stopu.


Opširnije...
 
Nina 2 - Zip the night - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 17:56

 

Subotnja večer pod nazivom „Zip the night“ otkopčala je mnoge od silne vruće atmosfere na najboljem party brodu u gradu. U domaćem djelu DJ Igor Relić puštao je najbolje cro dance hitove, dok u drugoj sali DJ Rango dizao atmosferu u ritmu house glazbe, užitak za svačiji ukus.


Opširnije...
 
Rijeka - Jelena Rozga - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 17:42

 

U prepunom šatoru na Gatu Karoline Riječke u subotu je održan koncertni spektakl Jelene Rozge. Nakon svog jučerašnjeg velikog koncerta u Splitskoj dvorani “Spaladium”, gdje je doslovno zapalila sve prisutne, Jelena je odlučila ponoviti isto i u Rijeci. Vješto skačući i plešući po pozornici skupljala je poljupce svih obožavatelja. Vedra, nasmijana i energična, cijelo je vrijeme atmosferu držala na samom vrhuncu i još jednom dokazala kolika je zvijezda na hrvatskoj estradi. Nakon Jeleninog nastupa, mnoštvo je nastavilo sa plesom uz odličnu glazbu Eureka band-a.


Opširnije...
 
Capitano - Subotnji Party - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 16:14

 

Subota je u Capitano baru započela dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Plesalo se, pjevalo i uživalo u odličnoj glazbi za koju je bio zadužen DJ Vale. U Capitano baru pušenje je dozvoljeno, tako da nije bilo potrebno izlaziti na terasu koja je zagrijana električnim sijalicama. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 498 od 524

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.