Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Jägermeister Party - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. srpnja 2010. god. u 18:51

 

Ovog se petka u Terminalu održao veliki Jägermeister - Adriatic Tour 2010 Party. Na samom dolasku uočili smo zgodne hostese koje su odmah spremno pozirale ispred našeg objektiva u svojim kratkim crnim Jägermeister minicama. Kako zbog visokih temperatura i nedostatka ljudi, koji su se preselili na otoke i druge morske destinacije, Terminal je zatvorio cijeli svoj unutrašnji dio i preselio kompletnu zabavu ispred glavnog ulaza s prekrasnim pogledom na grad Rijeku.


Opširnije...
 
Phanas - Bacardi party - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. srpnja 2010. god. u 02:59

 

Atraktivne hostese začinile su vruću subotnju noć u Phanasu gdje se održavao Bacardi party. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog pića te večeri. Vesela ekipa zabavljala se čitave noći, spasonosna tekućina Bacardi tekla je potocima, plesalo se i veselilo uz odličnu glazbu Dj, koji je puštao sve vruće ljetne hitove. Ove subotnje noći Phanas pub, smješten u samom centru Rijeke, definitvno je postao No.1 našeg odabira za izazak u Rijeci.


Opširnije...
 
Maat bar - 4. rođendan - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. srpnja 2010. god. u 20:39

 

U petak je Maat bar na Trsatu proslavio svoj 4. rođendan. Atmosfera je bila odlična, pjevalo se, plesalo uz vrhunsku glazbu za koju su zaslužni DJ Ivan & CAYMAN (bongosi) & RUDI B (trompet). Aktraktivne hostese, promotivna cijena vodke Vigor, zapalila je veselu ekipu, koja se zabavljala čitave noći i na dostojan način proslavila četvrti rođendan ovog popularnog trsatskog bara.


Opširnije...
 
Trsat - Vjenčanje Belme i Mirze - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. srpnja 2010. god. u 17:07

 

U subotu oko 21 sat, na stoljetnoj Trsatskoj gradini, okruženi velikim i sigurnim zidinama, vjenčali su se prekrasna RTL voditeljica Belma Hodžić i proslavljeni hrvatski rukometaš Mirza Džomba. Upravo kako bi se sakrili od javnosti i medija, koji su je i sami stvorili, odabrala je ovo vjenčanje napraviti u "sigurnoj zoni", okruzena desetcima zaštitara i pozvavši samo najbližu rodbinu i prijatelje. Uzvanici su počeli stizati oko 19 sati, dočekivani od strane Belmine kume Lee Doganac, inače dugogodišnje prijeteljice i kolegice iz školskih dana.


Opširnije...
 
MIK - Finale (backstage) - 26.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. lipnja 2010. god. u 11:54

 

Nakon sedam festivalskih večeri priređenih u sedam gradova i općina diljem Istre, Primorja i otoka, te devetodnevnog putovanja titulu najboljih na ovogodišnjem, 40. Festivalu Melodije Istre i Kvarnera sa 162 boda ili 1.127 glasova dobili su dečki iz paške Klape Sol, zasluživši ju kompozicijom »Boduli su duša od Kvarnera« za koju je glazbu i tekst napisao njihov frontmen Branko Barbir, a aranžman načinio Robert Grubišić. Drugoplasirana u ukupnom poretku sa 124 boda ili 575 glasova je skladba »Moglo nan je lipo bit« (A.Baša-R.Pilepić-A.Baša) u izvođenju Gine Picinić i Klape Sol. Dok je 120 bodova ili 506 glasova treće mjesto donijelo Tamari Brusić praćenoj Klapom Grobnik i skladbi »Nigdi ni lipo ko doma« (R.Piliepić-R.Pilepić-A.Valenčić).


Opširnije...
 

   Stranica 498 od 502

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.