Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - Striptease Night - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2010. god. u 19:03

 

Ove subote u Boi bilo je vruće, skoro pa prevruće za neke slabijeg srca. Dvije striptizete začinile su večer svojim plesnim točkama sa kojima je svake minute na njihovim tijelima bilo sve manje odjeće. U jednom trenutku približile su se jedna drugoj i počeo je vrući lezbijski show, a neki su se prišuljali bliže njima i kasnije dobili vrući ples u krilu od striptizeta. Kroz dva večernja izlaska striptizeta posjetitelji su mogli „napariti“ svoje oči, a ujedno i uživati u subotnjoj večeri u Boi uz glazbu za koju su bili zaduženi DJ Sale4Love i DJ Chiwe.


Opširnije...
 
Terminal - 1st Birthday Party - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2010. god. u 19:01

 

U subotu je Terminal Club velikim "1st Birthday Partyem" proslavio svoju prvu godišnjicu postojanja. Za glazbu je bio zadužen jedan od 4 AS-a DJ Dave Riello uz podršku DJ Alena G te posebne gošće na mikrofonu MC Coco Afrika iz Zagreba koja je svih oduševila svojim glasom. Terminal je bio ponovno krcat kao nekada, plesalo se i uživalo u dobroj glazbi, a svjetlost lasera i reflektora svih boja širila se velikim prostorom Terminala. Atmosfera je toliko bila na vrhuncu dok je MC Coco Afrika podizala sve prisutne na noge, da je u jednom trenutku nestalo struje i Terminal je na minutu bio potpuno u mraku.


Opširnije...
 
Karolina - HistoRika Party - 08.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. listopada 2010. god. u 18:05

 

U petak Karolina Riječka organizirala je party pod nazivom „HistoRika“. Party je nastao idejom da se osvježi ugostiteljska ponuda u Rijeci organizirajući zabavni događaj sa povijesnom tematikom kroz koju su gosti mogli na jedan zabavan način doznati nešto više o bogatoj povijesti grada Rijeke. Osoblje lokala imalo je na sebi prestižne kostime iz riječkog HNK, a sam pogled u petak na Karolinu posjetitelje je dodatno zaintrigirao.


Opširnije...
 
Boa RI - Facebook Anniversary Party - 08.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. listopada 2010. god. u 12:16

 

Dobru zabavu u blagdanskom petku prvo smo potražili u elitnom klubu Boa, smještenog u samom centru grada Rijeke, gdje smo susreli veći broj dobro raspoloženih cura. U klubu se slavio Facebook Anniversary Party. Dj Chiwe standardno je svojom odličnom glazbom i mixevima držao atmosferu na vrhuncu, pilo se i feštalo da ranih jutarnjih sati. Sva alkoholna pića su za ovu priliku bila -50 posto.


Opširnije...
 
JWP - Third Anniversary Party - 01.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. listopada 2010. god. u 14:08

 
Nakon 2 puta što je bio odgođen radi kiše, napokon se ovoga petka održao veliki rođendanski party u Johnnie Walker Pub-u. Program je bio popunjen uz legendarnog riječkog Dj-a Sale4Love, uz dvije plave plesačice i djevojku na violini koja je pratila svojim specifičnim zvukom komercijalne i house hitove koji su se puštali.


Opširnije...
 

   Stranica 500 od 509

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.