Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - Smooth Drummin Party - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. siječnja 2011. god. u 04:39

 

U subotu se u elitnoj Boi održavao Smooth Drummin Party uz specijalnog gosta Bah'kan-a, koji je svirajući bubanj i perkusije, uz dobro znanog Chiwe DeeJay-a, doslovno zapalio cijelu Bou i digao svu ekipu na noge i ples. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći Ballantine's koji je za ovu prigodu bio po promotivnoj cijeni. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Arca - 1st Weekend Party - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. siječnja 2011. god. u 04:38

 

Ove subote na Arci Fiumani održavao se 1st Weekend Party. Dobro raspoložena ekipa neprestano je plesala i skakala. Pilo se i uživalo u glazbenim ritmovima za koje su i ovog puta bili zaduženi DJ Smash & DJ Five. Atmosfera je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Phanas - Petak - 07.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. siječnja 2011. god. u 01:25

 

Kišni petak je u Phanasu započeo dobrom vibrom. Oko ponoći vesela ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Donji i gornji kat bili su ugodno popunjeni, a atmosfera je bila na vrhuncu. Od poznatih osoba u Phanasu smo zatekli rukometaša Renata Sulića sa suprugom Majom, koja je spremno pozirala našem fotografu i legendarnog nam Elia Bašana iz Plesa sa zvjezdama. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati, dok je vani kiša nemilosrdno padala i padala.


Opširnije...
 
Capitano - After New Year Party - 07.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. siječnja 2011. god. u 01:23

 

U petak se u Capitano baru održao Collegium After New Year Party. Svi oni koji su za doček Nove godine putovali negdje s Collegium putovanjima i ludo se proveli bilo to Budimpešta, Bratislava, Sarajevo, Beograd... imali su priliku ponovo se sresti, razmjeniti svoje doživljaje i još jednom dobro se skupa zabaviti.


Opširnije...
 
Korzo - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 15:33

 

Mnogobrojni Riječani i njihovi gosti dočekali su tradicionalno Novu godinu na Korzu gdje su ih zabavljali bendovi Buddy Moose, Neno Belan i Fiumensi, a za sam kraj, sve su prisutne su zapalili originalni Let 3. Točno u ponoć gradonačelnik Obersnel na pozornici je uz šampanjac i valcer uputio čestitke svim prisutnima.


Opširnije...
 

   Stranica 500 od 521

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.