Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Tower Center - Modna revija Boudoir - 20.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 21:02

 

U subotu je Tower Center Rijeka u svom izuzetnom stilu proslavio svoj 4. rođendan. Glamuroznom modnom revijom fantastičnih modnih dizajnerica Boudoir. Uz styling odjeće trgovina centra, manekenke su predstavile i autorsku kolekciju Boudoir. Manekenke Nikolina Miletić, Lejla Šabanić, Kristina Lumbar i mnoge druge svojim su izlascima opčarale mnoge.


Opširnije...
 
TopStars - Rijeka - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 05:13

 

Tony, Franka, Indira i Luka zapalili su riječku publiku! TopStars je dokazao da je zaista najbolji party u gradu. 3 sata plesa, odlične glazbe i još boljih izvođača, rasplesalo je publiku. Franka i Indira su oduševile svojim savršenim izgledom, ali ni dečki nisu zaostajali. Pjevali su se strani, domaći i vlastiti hitovi, te iznenađenja nije nedostajalo. Tako je nakon Lukine odlične imitacije pjesme „Zeko i potočić“ na Massimov način, sam Massio kročio na pozornicu i zapjevao, a Indiri je na pozornici radila društvo Emilija Kokić te su skupa otpjevale „Rock me baby“. Na iznenađenje muškog roda, Franka se pojavila sa kratkom plavom perikom i glumom i pjesmom odlično iskopirala Tajči.


Opširnije...
 
Terminal - TopStars after party - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 04:39

 

U petak se nakon završetka velikog glazbenog spektakla TopStars u Dvorani mladosti na Trsatu u Terminal Clubu održao veliki after party sa zvijezdama TopStars-a. Na after partyu mnogobrojnu ekipu dočekali su Tony Cetinski, Luka Bulić i simpatična Franka Batelić, koji su svojim prisustvom pljenili pažnju mnogih.


Opširnije...
 
Boa RI - Niki Belluci - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 04:38

 

U elitnom klubu Clubu Boa Rijeka u petak se za Dj pultom našla najprovokativnija Dj-ica Europe - Niki Belluci. Taj mađarski simbol šarma, energije i slobode ima značajnu prošlost u sportu, a okušala se u svijetu erotske fotografije i kao porno glumica. Atmosfera je u Boi bila na vrhuncu, a čim se pojavila Niki za Dj pultom, doslovno je zapalila svih svojim izgledom i glazbom.


Opširnije...
 
Nina 2 - Klubbing 2U - 13.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. studenog 2010. god. u 16:12

 

Odličan klubbing održavao se ove subote na brodu Nina2. Klub sa dvije posebne sale i dva glazbena ukusa i ove subote pružio je potpunu zabavu svim svojim posjetiteljima. U jednom dijelu uz DJ Ranga ekipa je plesala u ritmu pravog house ritma uz ponudu zanimljivih koktela, dok u drugom dijelu mnoštvo je poskakivalo u ritmu pravih hrvatskih zabavnih domaćih hitova koje je vrtio DJ Igor Relić. Odlična atmosfera u oba dijela broda dijela samo je davala do znanja kakva zabava se održava na Nini!


Opširnije...
 

   Stranica 502 od 516

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.