Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina - Mirisna Karolina - 06.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. kolovoza 2010. god. u 12:23

 

Nakon dvije godine Karolina Riječka polako ali sigurno otvorila je svoja vrata. Iako je grad polu prazan to nije omelo brojne znatizeljnike da posjete baš Karolinu koja je u suradnji sa Udrugom konobara i barmena Hrvatske pripremila raznovrsne osvježavajuće koktele za svoje goste.


Opširnije...
 
Nina 2 - Rođendanski party - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 31. srpnja 2010. god. u 17:36

 

Rođendanska proslava Kluba Nina 2 u Rijeci, održanoj u četvrtak 29.07., privukla je mnoštvo uzvanika, koji su mogli uživati u voćnim delicijama i bogatom buffet-u pripremljenom za tu priliku. Klub je odisao cvijetnim aranžmanom u plavo - bijelim tonovima, kako i priliči našem gradu. U prvom dijelu večeri, riječka je klapa Cinquina zabavljala goste poznatim tradicionalnim melosom i acapella izvedbom uživo, dok je u drugom dijelu večeri pjevačica Sabrina Hebiri zagrijala publiku soul i pop izvedbama poznatih svjetskih imena.


Opširnije...
 
Terminal - Jägermeister Party - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. srpnja 2010. god. u 18:51

 

Ovog se petka u Terminalu održao veliki Jägermeister - Adriatic Tour 2010 Party. Na samom dolasku uočili smo zgodne hostese koje su odmah spremno pozirale ispred našeg objektiva u svojim kratkim crnim Jägermeister minicama. Kako zbog visokih temperatura i nedostatka ljudi, koji su se preselili na otoke i druge morske destinacije, Terminal je zatvorio cijeli svoj unutrašnji dio i preselio kompletnu zabavu ispred glavnog ulaza s prekrasnim pogledom na grad Rijeku.


Opširnije...
 
Phanas - Bacardi party - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. srpnja 2010. god. u 02:59

 

Atraktivne hostese začinile su vruću subotnju noć u Phanasu gdje se održavao Bacardi party. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog pića te večeri. Vesela ekipa zabavljala se čitave noći, spasonosna tekućina Bacardi tekla je potocima, plesalo se i veselilo uz odličnu glazbu Dj, koji je puštao sve vruće ljetne hitove. Ove subotnje noći Phanas pub, smješten u samom centru Rijeke, definitvno je postao No.1 našeg odabira za izazak u Rijeci.


Opširnije...
 
Maat bar - 4. rođendan - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. srpnja 2010. god. u 20:39

 

U petak je Maat bar na Trsatu proslavio svoj 4. rođendan. Atmosfera je bila odlična, pjevalo se, plesalo uz vrhunsku glazbu za koju su zaslužni DJ Ivan & CAYMAN (bongosi) & RUDI B (trompet). Aktraktivne hostese, promotivna cijena vodke Vigor, zapalila je veselu ekipu, koja se zabavljala čitave noći i na dostojan način proslavila četvrti rođendan ovog popularnog trsatskog bara.


Opširnije...
 

   Stranica 502 od 507

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.