Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - The Best Of School Disco - 11.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. prosinca 2010. god. u 15:32

 

U subotu je cijeli brod Nina 2 plesao u ritmu velikog partya "The Best Of School Disco". Plesalo se, pilo, veselilo i uživalo u najboljem štimungu u gradu za kojeg su bili zaduženi dobro znani DJ dvojac, DJ Igor Relic u domaćem dijelu sa extra popularnim hrvatskim pjesmama i DJ Rango vrteći vrući house koji je svojim vibracijama zagrijao sve.


Opširnije...
 
Boa RI - Jägermeister party - 11.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. prosinca 2010. god. u 15:30

 

U subotu se u elitnom klubu Boa Rijeka održao veliki Jägermeister extravaganza party. Atratkivne hostese, vesela ekipa, litre, litre jägera uz odličnu glazbu koju je puštao Chiwe DeeJay, bila je udarna kombinacija, koja je atmosferu cijele večeri držala na samom vrhuncu. Da se osjete vruće vibracije cijelim klubom pobrinuo se poznati saksofonist Jakša čije umijeće na tom instrumentu rasplesao i one najmirnije. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Karolina - Heineken Party - 11.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. prosinca 2010. god. u 14:11

 

U subotu se Karolini Riječkoj održao ekskluzivni Heineken party. Atraktivne hostese, vrijedne nagrade i litre hladnog Heinekena začinili su ovu posebnu noć. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, DJ je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Papa's Bar - Joe2Shine - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. prosinca 2010. god. u 18:43

 

Ovog petka u karlovačkom Papa's Baru gostovao je jedan od najboljih hrvatskih DJ-a – Joe2Shine! U prekrasnom ambijentu bara Joe2Shine snašao se jako dobro, a dokaz odlične atmosfere je taj što je sve bilo prepuno dok je ekipa bila odlično raspoložena. Uz Red Bull – votku party, simpatične i vrckaste hostese dijelile su i Durex kondome onima koji bi naručili bocu votke. Što više reći osim - vrhunski party!


Opširnije...
 
Arca - Germanistika party - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. prosinca 2010. god. u 14:15

 

Ovog petka na Arci je sve gorilo od zabave, a večer nazvana „Germanistika party“ bila je posvećena studentima Filozofskog fakulteta. Na prvi pogled Arca je djelovala mirno, no pravi party se održavao na samome dnu broda gdje je ekipa neprestano plesala i skakala. Za sve one koji misle da studenti Filozofskog fakulteta nisu „cool“, mogli su se ovog petka uvjeriti kako su oni ipak iznad toga i prava zabava sa njima je garantirana!


Opširnije...
 

   Stranica 503 od 521

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.