Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 15:15

 

Veselo i vedro u Novu 2011. godinu ušla je ekipa koja je za novogodišnji doček odabrala Karolinu Riječku. Piće je doslovno teklo potocima, plesalo se i uživalo u odličnom novogodišnjem štimungu u prepunoj Karolini, za koji je bio zadužen DJ Deni miksajući najveće hitove, te atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Gala Bar - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 11:02

 

Za doček Nove godine Gala Bar pripremio nam je dobru zabavu u ritmu narodne i zabavne glazbe koju je puštao DJ. U prostoru prepunom šarenih lasera i dobre atmosfere, a ekipa se odlično zabavljala. Po njihovoj euforiji možemo zaključiti kako su s veseljem ušli u Novu 2011. godinu.


Opširnije...
 
Terminal - Harmonika meets house - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. prosinca 2010. god. u 15:03

 

U subotu na sam Božić, Terminal Club svojim gostima priredio je posebno iznenađenje "Harmonika meets house”, poznati zagrebački duo DJ Rendell Moreno i Giancarlo Brunello na harmonici koji su rasplesali cijeli Terminal. Pratnju su im činile naše poznate plesačice Mery i Diana odjevene u crvene božićne kompletiće.


Opširnije...
 
Nina 2 - Badnjak - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. prosinca 2010. god. u 04:57

 

Božićno iščekivanje na Nini 2 proteklo je u tradicionalnom duhu i domaćoj atmosferi. Vesela i raspoložena ekipa vrlo brzo je okupirala party brod i najbolja božićna zabava u gradu je započela. Plesalo se, pilo, uživalo u odličnim domaćim hitovima, gdje su atmosferu konstantno držali na vrhuncu dobro znani DJ dvojac, DJ Igor Relić i DJ Rango.


Opširnije...
 
Karlovačko Live - Rijeka - 19.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. prosinca 2010. god. u 05:34

 

Kakav nam je samo spektakl priredilo Karlovačko ove nedjelje u prepunoj Dvorani Mladosti na Trsatu! Sve generacije došle su po snijegu i ledu vidjeti svoje zvijezde od kojih je prva nastupila Crvena Jabuka, a potom Halid Bešlić. Publika je bila potpuno oduševljena, a stari i novi hitovi orili su se cijelom dvoranom. Na pjesmu „Jazz ba“ uz Crvenu Jabuku na binu popeli su se Davor Jurkotić, Mario Battifiaca i Ahmed Al Rahim, te svi zajedno zapjevali poznati hit.


Opširnije...
 

   Stranica 504 od 523

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.