Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 El Rio - Milde Sorte Party - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. svibnja 2010. god. u 12:56

 

El Rio ovoga puta postalo je okupljalište posjetitelja srednje dobi koji su svoju mladost proveli na plesnom podiju disko kluba Milde Sorte.

Klub je nakon svog procvata i mnoštva posjetitelja iz cijele Europe koji su dolazili na vrhunsku zabavu u Opatiju, jednostavno zatvorio svoja vrata nakon nekog vremena. Danas se Milde Sorte nalazi u ruševinama prekrivenim grmljem, sam pogled nekima mami suze na oči kada se prisjete svoje mladosti u tom klubu.


Opširnije...
 
Klub Boa - Klub Terminal - 08.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. svibnja 2010. god. u 17:49

 

Dobru zabavu prvo smo potražili u elitnom klubu Boa, smještenog u samom centru grada rijeke, gdje smo susreli veliki broj dobro raspoloženih cura. DJ Sale 4 love standardno je svojom odličnom glazbom i mixevima držao atmosferu na vrhuncu, pilo se i feštalo da ranih jutarnjih sati.

 

Iako smo htjeli još malo ostati i družiti se s dobrom ekipom, trebali smo skočiti i do kluba Terminal gdje se održavao Dock Sessions feat. DJ FRX.


Opširnije...
 
Phanas pub - Subotnji party - 08.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. svibnja 2010. god. u 17:41

 

U subotu je naša photo ekipa posjetila kultni riječki Phanas pub. Već smo na samom ulazu primjetili raspoloženu ekipu koja je sa cigaretom u ruci partyala izvan puba zbog zakona kojeg se svi nadaju da će se ubrzo ukinuti. Unutra nas je, standardno dočekala gužva, rasplesana ekipa koja je uživala u odličnoj glazbi koja se širila ovim najpopularnijim mjestom za izlaske u Rijeci. Luda zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Connect - Terminal - 30.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. svibnja 2010. god. u 15:37

 

U srednje punom Klubu Terminal, uz dominaciju ženske publike, slavna četvorka hrvatske hip-hop scene, grupa Connect otpjevala je svoje najpoznatije hitove, a njihova vjerna publika ih pratila u stopu. Iako se očekivalo da će klub Terminal biti prepun, na sam koncert odazvao se manji broj ljudi. Nastupom koji je trajao vrlo kratko, uspjeli su zapaliti prisutnu žensku publiku, stoga je jedan član grupe od svoje obožavateljice dobio sočnu pusu u obraz.


Opširnije...
 
Terminal - Shooters Party - 24.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 25. travnja 2010. god. u 16:27

 

U klubu Terminal ove se subote održao veliki Orgasm Shooters Party. Uz zvukove stranih hitova, DJ Deni i DJ Chiwe rasplesali su mnogobrojnu ekipu ove subotnje večeri. U suradnji s Udrugom konobara i barmena Hrvatske sve posjetitelje očekivale su posebne cijene shootersa. Dečki iz Barmen.hr-a pobrinuli su se shooterima začarati večer.


Opširnije...
 

   Stranica 529 od 529

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.