Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Novo vrijeme - 07.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. ožujka 2020. god. u 10:41

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Novo vrijeme". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Night of Bonitas - 06.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. ožujka 2020. god. u 10:38

opera210220

 

U petak u prepunom Klubu Opera, održao se je vrhunski party Diversity - Night of Bonitas uz DJ imena: Juez & Marco Cole. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard Saturday - 29.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 05. ožujka 2020. god. u 07:18

opera290220

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Saturday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju su konstantno na samom vrhuncu držali DJ-i. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Metropolis Club Zagreb - This Time for Africa - 28.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 05. ožujka 2020. god. u 06:40

metropolis240220

 

U petak u krcatom Metropolis music & billiards clubu u Zagrebu održao se je humanitarni party organiziran kako bi se prikupila sredstva za doniranje organizaciji Sun Books koja se bavi edukacijom djece u ruralnoj Ugandi. Live glazba rasplesala je mnogobrojne goste po plesnom podiju Metropolisa. Odlična zabava potrajala je do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Aleksandar Vuksanović - 28.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 05. ožujka 2020. god. u 06:23

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak Aleksandar Vuksanović. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Aleksandra.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 480

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.