Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Ladies Night - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. studenog 2019. god. u 08:43

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Ladies Night". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Metropolis Club Zagreb - Denis & Denis - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. studenog 2019. god. u 13:59

metropolis1611191

 

Odličan tematski rođendanski party Osamdesetih u Zagrebu i live nastup pop legendi Denis & Denis privukao je publiku svih generacija. Tražila se opet karta više za veliki tulum Osamdesetih u Zagrebu i live nastup dvojca Denis & Denis, koji je bio par dana prije samog početka rasprodan.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Aca Lukas - 15.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. studenog 2019. god. u 12:59

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak Aca Lukas. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Acu.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Friday Service - 15.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. studenog 2019. god. u 12:55

opera300819

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je Friday Service party (RNB Confusion), uz vrhunske DJ-je. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Novo vrijeme - 09.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. studenog 2019. god. u 12:04

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Novo vrijeme". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 471

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.