Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Metropolis club Zagreb - Dance 90tih IBee & Minea - 02.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. veljače 2019. god. u 11:54

metropolis0202191

 

Da publika i dalje voli 90te pokazao je sinoć odličan tulum u punom Metropolis clubu, gdje su se sinoć iz sveg grla  pjevali najveći hitovi iz toga razdoblja. Večer su počeli DJ-i, a sudeći po plesnoj atmosferi dalo se naslutiti da je to tek zagrijavanje za dance kraljice koje dolaze. Prva je sa plesačicama nastupila Minea. Odmah su se na „Rano" ruke podigle i krenuli su hitovi. Užarena atmosfera bila je na pjesmi Vrapci i komarci, a mnogi iz publike htjeli su zapjevati sa njom. Uslijedili su hitovi Good boy, Sija sunce, Da me oće Stipe, Uberi Ljubicu, a publika ih je iako su nastali u devedesetima znala skoro sve.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Ladies Night - 02.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. veljače 2019. god. u 11:49

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Ladies Night". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard Saturday - 02.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. veljače 2019. god. u 11:42

opera0202191

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Saturday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju je konstantno na samom vrhuncu držao DJ Dekova. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Dara Bubamara - 01.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. veljače 2019. god. u 11:41

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupila je u petak Dara Bubamara. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanje, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Bad Gal Friday - 01.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. veljače 2019. god. u 13:22

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je Bad Gal Friday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstatno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 444

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.