Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Shamballa - Sergej Ćetković - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. ožujka 2011. god. u 11:40

 
Sergejevih "2 minuta" donijeli su nam dva i pol sata odlične svirke, fantastične atmosfere i čiste emocije u zagrebačkom klubu Shamballa. Sergej: "I pored činjence da godinama,zaista, dobijam signale da se moje pjesme slušaju u Zg i uopšte u čitavoj Hrvatskoj,tek sam se sinoć, na promo-koncertu mog novog CD-a u prepunoj Shambali, se u to stoprocentno uvjerio i  potvrdilo se, to nije floskula,da muzika ne poznaje granice. Zaista sam uživao tih dva i po sata svirke i zahvaljujem se svim dragim kolegama, a posebno Tonyju Cetinskom, koji su me podržali u nastojanju da se predstavim uživo na zagrebačkoj  muzičkoj sceni."


Opširnije...
 
Diamond - Rade Lacković - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. ožujka 2011. god. u 11:01

 

Ovog petka u Clubu Diamond publiku je zabavljao pjevač Rade Lacković. Ekipa se odlično provodila uz dobru atmosferu, a Rade je dokazao kako je vrhunski zabavljač. Uz lijepe djevojke i prekrasne plesačice, sve pripadnice ljepšeg spola te večeri u clubu osjećale su se kao prave "Sexy Seke".


Opširnije...
 
Black & White - SMART Karaoke - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. ožujka 2011. god. u 17:28

 

U četvrtak su se u klubu Black & White održale Smart karaoke s bogatim tjednim, mjesečnim i godišnjim nagradama, akcijskim cijenama, hostesama, te brojnim iznenađenjima. Posjetitelji su mogli okušati svoje pjevačko umijeće, zabaviti se s prijateljima, napraviti predah od radnog tjedna, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. ožujka 2011. god. u 11:25

 
U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su zaduženi bili Turkthedj i DJ Andy Boy. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Black & White - Girl's Night Out - 19.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. ožujka 2011. god. u 17:15

 

U subotu je u Black & White Clubu bila posebna noć posvećena ljepšem spolu naziva Girl's Night Out. Plesalo se i pilo cijelu noć, uz odličnu glazbu za koju je zadužen bio DJ Bagy puštajući najbolje narodne i domaće hitove.


Opširnije...
 

   Stranica 423 od 455

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.