Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Dara Bubamara - 06.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. svibnja 2011. god. u 18:57

 

U petak je elitni Diamond pripremio za sve pravu poslasticu, koncert popularne Dare Bubamare. Dara je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalila Diamond i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
In Bar - Kanđija & Gole žene - 06.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. svibnja 2011. god. u 05:57

 

Ovoga petka na WHATSUP!-u sve je posjetitelje dočekala glazbena poslastica i to u obliku live nastupa KANĐIJE i njegovog banda GOLE ŽENE. Prezentirali su novi single "Desno", te najavili izlazak svog drugog albuma, a sve to u sklopu Eargazam projekta.


Opširnije...
 
In Bar - Whatsup! Girls Gone Wild - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. travnja 2011. god. u 02:41

 

Serijal nenormalnih partya pod nazivom GIRLS GONE WILD se nastavio i ovog petka. Za vrhunsku zabavu zadužen je bio dvojac TURKTHEDJ & DJ CHILL koji su ovog petka predstavili najnovije singlove koji žare i pale plesne podije diljem svijeta. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
In Bar - WhatsUp! Easter Special - 22.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. travnja 2011. god. u 17:03

 

U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! EASTER SPECIAL. Za glazbu su bili zaduženi Turkthedj i DJ Chill. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Plaza - TURKTHEDJ - 16.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. travnja 2011. god. u 16:37

 

Novo luksuzno mjesto za večernji izlazak u gradu Zagreb zove se Plaza Bar. Otvoren je u stambeno, trgovačko-poslovnom kompleksu Kvaternik Plaza koji se nalazi u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice u Zagrebu. U subotu je za vrhunsku zabavu zadužen bio popularni TURKTHEDJ, čiji opus sadrži RnB & House klasike te aktualne hitove. Plesalo se, pilo i uživalo u odličnoj atmosferi koja je vladala u luksuznom Plaza Bar-u.


Opširnije...
 

   Stranica 424 od 458

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.