Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Đogani - 14.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. listopada 2011. god. u 16:02

 

U petak je Diamond pripremio za sve još jednu poslasticu, koncert popularne grupe Đogani. Đole i Vesna redali su svoje najbolje hitove, a pratile su ih njihove dvije osobne plesačice u leopard izdanju koje su dodatno podigle atmosferu u punom klubu.


Opširnije...
 
Klub H2O - Svečano otvorenje - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. listopada 2011. god. u 16:02

 

Od sinoć je Zagreb posto bogatiji za još jedan noćni klub. Na mjestu nekadašnjeg Krivog puta u četvrtak navečer svečano je otvoren 'H2O' čiji su vlasnici Mladi Mateo Šarić i Ivan Lončar, a kum - Zdravko Mamić. Otvorenje je počelo nastupom imitatora Denisa Bašića, koji je 'održao' govor Franje Tuđmana o crvenim, žutim i vragovima ostalih boja, nakon čega je Ćiro Gašparac otpjevao hrvatsku himnu.


Opširnije...
 
Diamond - Ballantines Party - 08.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. listopada 2011. god. u 15:33

 

Subotnji party u Diamondu prošao je u znaku Ballantine's-a kojeg posjetitelji od milja znaju zvati „Balić“. Tako se ove subote „Balić“ pokazao kao pravi prijatelj lude noći jer je razveselio cijelu ekipu, a tu su još bile i plesačice koje su dodatno pojačavale atmosferu. Za ovaj petak Diamond nam sprema veliki koncert gdje su glavne zvijezde Đogani!


Opširnije...
 
Aquarius - Sound Designers - Becks to Basic - 08.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. listopada 2011. god. u 15:49

 

Sound Designers team ove subote priredio je glazbeni presjek house glazbe od ranih devedesetih do danas. Na A1 flooru DJ Tom vrtio je sve do devedesetih kada su klubovima drmali današnji house evergreen-ovi, na A2 Lady DJ Suub@ru & Martyn Negro svirali su najnovije od house glazbe.


Opširnije...
 
Diamond - Goga Sekulić - 07.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. listopada 2011. god. u 20:24

 

Goga Sekulić koja je pred malo snimila svoj novi album „Ja sam probala sve“ i upravo u petak u Diamondu je imala svoju veliku promociju novog albuma. Goga se prvo malo zabavljala sa ekipom u separeu, potom je uzela mikrofon u ruke i otpjevala nove pjesme, a i one stare koje već svi dobro znaju. Atmosfera u Diamondu je bila odlična, a dodatno su ju podgrijavale i sexy plesačice.


Opširnije...
 

   Stranica 424 od 466

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.