Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 IN BAR - WhatsUp - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. veljače 2011. god. u 00:10

 

U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su bili zaduženi Turkthedj i DJ Dave Jam. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Plaza Bar - Soul Sister Jelena - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. veljače 2011. god. u 22:46

 

U petak nakon napornog radnog tjedna, kao idealno mjesto za opuštanje mnogi su odabrali klub Plaza, gdje ih je očekivala soul večer uz Soul Club Band i Soul Sister Jelenu. Uz bogati repertoar najvećih svjetskih soul, funk i pop hitova iz razdoblja posljednja tri desetljeća, oduševili su mnoge.


Opširnije...
 
Diamond - Sandra Afrika - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. veljače 2011. god. u 22:17

 

U petak je elitni Diamond pripremio za sve pravu poslasticu, koncert popularne Sandre Afrika. Sandra je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalila Diamond i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Black & White - SMART Karaoke - 24.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. veljače 2011. god. u 03:25

 

U četvrtak su se u klubu Black & White održale Smart karaoke s bogatim tjednim, mjesečnim i godišnjim nagradama, akcijskim cijenama, hostesama, te brojnim iznenadenjima. Posjetitelji su mogli okušati svoje pjevačko umijeće, zabaviti se s prijateljima, napraviti predah od radnog tjedna, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
Plaza - Groove with TURKTHEDJ - 19.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. veljače 2011. god. u 16:25

 

Novo luksuzno mjesto za večernji izlazak u gradu Zagreb zove se Plaza Bar. Otvoren je u stambeno, trgovačko-poslovnom kompleksu Kvaternik Plaza koji se nalazi u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice u Zagrebu. U subotu je na rasporedu bila klupska večer naziva "GROOVE". Za vrhunsku zabavu zadužen je bio popularni TURKTHEDJ, čiji opus sadrži RnB & House klasike te aktualne hitove, uz live pratnju na bongosima. Plesalo se, pilo i uživalo u odličnoj atmosferi koja je vladala u luksuznom Plaza Bar-u.


Opširnije...
 

   Stranica 424 od 451

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.