Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Havana Club Party - 12.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 16. ožujka 2011. god. u 15:50

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Havana Club Party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Cuga je tekla potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Plaza - Weekend report - 12.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. ožujka 2011. god. u 14:48

 

Novo luksuzno mjesto za večernji izlazak u gradu Zagreb zove se Plaza Bar. Otvoren je u stambeno, trgovačko-poslovnom kompleksu Kvaternik Plaza koji se nalazi u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice u Zagrebu. U petak je u Plazi bilo vrlo veselo uz 1st College Party. U subotu je na rasporedu bila klupska večer naziva "GROOVE". Za vrhunsku zabavu zadužen je bio popularni TURKTHEDJ, čiji opus sadrži RnB & House klasike te aktualne hitove. Obje večeri se plesalo, pilo i uživalo u odličnoj atmosferi koja je vladala u luksuznom Plaza Bar-u.


Opširnije...
 
Posh - DJ JayCeeOh - 12.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. ožujka 2011. god. u 12:04

 

DJ JayCeeOh (Jacob Osher) jedan od najperspektivnijih mladih DJa u USA čije ime kao garancija puni klubove New Yorka, Los Angelesa, Miamia i Las Vegasa, ove je subote nastupio u prepunom Posh baru. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli Posh i ludi party mogao je početi. Cuga je tekla potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Party je trajao dugo u noć.


Opširnije...
 
Diamond - Nataša Bekvalac - 11.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. ožujka 2011. god. u 17:58

 

U petak je elitni Diamond pripremio za sve pravu poslasticu, koncert popularne Nataše Bekvalac. Nataša je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalila Diamond i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Black & White - SMART Karaoke - 10.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. ožujka 2011. god. u 17:36

 

U četvrtak su se u klubu Black & White održale Smart karaoke s bogatim tjednim, mjesečnim i godišnjim nagradama, akcijskim cijenama, hostesama, te brojnim iznenađenjima. Posjetitelji su mogli okušati svoje pjevačko umijeće, zabaviti se s prijateljima, napraviti predah od radnog tjedna, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 425 od 455

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.