Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opera Club Zagreb - Vanguard Saturday - 02.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. ožujka 2019. god. u 13:28

opera0203191

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Saturday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju je konstantno na samom vrhuncu držao DJ Tony D. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 02.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. ožujka 2019. god. u 13:18

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Felver i Antonio Zuza - 01.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. ožujka 2019. god. u 13:15

opera0103191

 

U petak u prepunom Klubu Opera u Zagrebu, dvojac Felver i Antonio Zuza, udružili su snage za ovu posebnu noć. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Jole - 01.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. ožujka 2019. god. u 13:06

 

Uzbudljivim zagrebačkim koncertom kralj vrhunske zabave Jole obilježio je prošli vikend. Na velikom podiju do posljednjeg mjesta ispunjenog kluba H2O, splitski glazbenik zapjevao je svoje najpoznatije hitove Nosi mi se bijela boja, Dva broja duše, Ptice putuju, Bailando solo, Pijanica nisam i brojne druge, a uzbuđene posjetitelje posebno su razveselili stihovi balade Rasipnik. Nezaboravnu večer Jole je upotpunio pokazavši svoje zavidno plesno umijeće te tako još jednom potvrdio titulu najboljeg zabavljača čije koncerte uvijek iznova s nestrpljenjem iščekujemo.


Opširnije...
 
KD Vatroslav Lisinski Zagreb - Klapa Rišpet - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. veljače 2019. god. u 10:14

lisinski2602191

 

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, sinoć je u rasprodanom Lisinskom, zajedno sa svojom publikom, slavila ljubav. Mnogobrojni okupljeni imali su priliku uživati u nezaboravnoj večeri prepunoj emocije, iznimno pozitivne energije i u najljepšim ljubavnim stihovima. Sinoć je, prema mnogima, Dalmacija bila u Lisinskom i osjećala se u zraku.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 444

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.