Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Ritz Club Zagreb - I born to be wild - 29.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 13:42

 

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - MC Stojan - 28.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 31. prosinca 2018. god. u 14:14

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Grupa Magazin - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. prosinca 2018. god. u 14:39

h2o2512181

 

Grupu Magazin i Zagreb za vrijeme Božića godinama veže jedna posebna ljubav. Svake godine, na sam Božić, Magazin Zagrebu daruje koncert na kojem izvode svoje najveće hitove. Klub H2O do posljednjeg je mjesta bio ispunjen obožavateljima splitske grupe s kojom su u glas pjevali hitove kao što su Piši mi, Blizanci, Kokolo, Put putujem i brojne druge. Posebno za ovu prigodu, jedan od najboljih zagrebačkih klubova je bio uređen u božićnom duhu.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Badnjak - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. prosinca 2018. god. u 14:37

 

U ponedjeljak je na Badnjaku u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Red Bull Music - 22.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. prosinca 2018. god. u 14:35

opera0812181

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Red Bull Music party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju su konstantno na samom vrhuncu držali Mathew Jonson and Tiger & Woods. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 436

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.