Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Gredelj Central Station - Jameson Factory - 19.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. listopada 2018. god. u 12:54

jameson1910181

 

Jameson party-ji nadaleko su poznati po svojoj super kul vibri i neobičnim, tajnovitim lokacijama. Za njih se uvijek traži karta više, a izuzetak nije bio ni posljednji party, održan proteklog petka na mjestu koje je dosad spavalo čvrstim zimskim snom. Bivša tvornica vlakova Gredelj pretvorila se tako na jednu večer u fenomenalno party odredište pod nazivom - Jameson Factory. Kako i priliči jednoj tvornici, na Jameson Factory-ju proizvodilo se mnogo toga; od vrhunske atmosfere, preko originalnih plesnih i glazbenih točaka do sjajnih koktela, naravno, s Jamesonom u glavnoj ulozi.


Opširnije...
 
Sax Klub Hrvatskih Glazbenika - Alen Vitasović - 19.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. listopada 2018. god. u 13:16

sax1910181

 

Alen Vitasović sinoć je u rasprodanom Saxu održao prvi od dva koncerta kojima slavi 25 godina karijere. Nizajući hitove iz svog bogatog opusa digao je atmosferu do usijanja, a legendarno „Aleneee, Aleneee“ prolomilo se klubom dvadesetak puta. Gotovo trosatna svirka nikoga nije ostavila ravnodušnim, čemu su sigurno doprinijeli i prigodno piće #DupliAlen, kao i majice ALEN TE GLEDA iz kolekcije #alenwear koje su već sada postale hit na društvenim mrežama.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Lackout Hip Hop - The Eurotrip - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. listopada 2018. god. u 09:35

opera1310181

 

U subotu u prepunom Klubu Opera održao se je Lackout Hip Hop w/ The Eurotrip party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstatno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Mark Knight - 12.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. listopada 2018. god. u 09:28

 

U Opera Clubu u Zagrebu u petak su se gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu za koju je zadužen bio DJ zvijezda Mark Knight. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Hysteria w/ Me-High-Low - 06.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. listopada 2018. god. u 13:13

opera0610181

 

U subotu u prepunom Klubu Opera održao se je Hysteria party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstatno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 430

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.