Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Tvornica Kulture Zagreb - Sindikat Food Club - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. listopada 2020. god. u 11:03

tvornica2710201

 

Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija projekt Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora. Sinoć je Tvornica Kulture osvježila svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Pablo's House w/ Eldon - 28.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. rujna 2020. god. u 08:48

 

Gallery Club Zagreb okupio je u petak brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u atraktivne kostime i vrućim ritmovima na Pablo's House partyju. Za najnovije hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je Eldon.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Subota - 25.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. kolovoza 2020. god. u 16:28

 

Subota je u Ritz Clubu u Zagrebu donijela nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Havana party - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. srpnja 2020. god. u 07:36

 

Havana party u Ritz Clubu u Zagrebu u petak je donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Sulejman Veličanstveni - 26.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. srpnja 2020. god. u 11:53

 

Sulejman Veličanstveni party u Ritz Clubu u Zagrebu u petak je donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 480

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.