Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena Zagreb - Saša Matić - drugi dan - 16.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. prosinca 2018. god. u 13:42

arena1612181

 
Saša Matić održao je do sad najveći koncert u Hrvatskoj i razveselio više od 27 tisuća posjetitelja koji su na dvodnevni glazbeni spektakl u Arenu Zagreb stigli iz svih krajeva. Omiljeni glazbenik anđeoskog glasa publici je zapjevao neke od svojih najvećih hitova poput Ružmarin, Nađi novu ljubav, More tuge, a na spektakularnoj zagrebačkoj pozornici ugostio je kolege i dugogodišnje prijatelje Željka Samardžića, Acu Lukasa, Jelenu Karleušu, Aleksandru Prijović i Editu Aradinović.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Saša Matić - 15.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. prosinca 2018. god. u 13:22

arena1512181

 

Prepuna zagrebačka Arena sinoć je gorjela. Velika regionalna glazbena zvijezda Saša Matić, starim i novim hitovima, održavao je užarenu atmosferu od početka do samog kraja prvog Extra koncerta godine koji je rasprodan prije gotovo dva mjeseca. Brojna publika nestrpljivo je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Ladies Night - 08.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 13:21

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Ladies Night". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard Lust - 08.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 13:16

opera0812181

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Lust party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju je konstantno na samom vrhuncu držao DJ Dekova. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Hangar Club Zagreb - Epidemija - 07.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 12:54

hangar0712181

 

Još jedan petak u klubu Hangar u Zagrebu prošao je u sjajnoj atmosferi. Odlični DJ Ace pobrinuo se je da svi bez prestanka plešu uz zavodljive ritmove čitavu noć. Atraktivni fire show dodatno je podigao vruću atmosferu u klubu.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 436

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.