Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Hurricane Band - 31.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. veljače 2020. god. u 13:57

 

U petak je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, uz live nastup atraktivne grupe Hurricane. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Zlatne godine - 25.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. siječnja 2020. god. u 13:09

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vibez / Fantasy - 24.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. siječnja 2020. god. u 13:05

opera240120

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je "Vibez / Fantasy", uz vrhunske DJ-je. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Milan Stanković - 24.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. siječnja 2020. god. u 13:00

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak Milan Stanković. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Milana.


Opširnije...
 
City Plaza Zagreb - Nagrada Cesarica - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. siječnja 2020. god. u 12:33

cesarica2101201

 
U City Plazi Zagreb u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji održana je svečana dodjela nagrada Cesarica. Laskava titula pripala je pjesmi „Sve dok sanjaš" koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 474

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.