Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Kupola Schmeck na Fuliranju - Gramophonedzie - 07.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. prosinca 2018. god. u 11:19

schmeck0712181

 

Zagrebački advent sve je topliji i veseliji. Kupola Schmeck ugostila je svjetsku DJ zvijezdu Gramophonedzie koji je napravio pravi show za 150 sretnika koji su uspjeli ući u ovo zdanje koje uređenjem podsjeća na neka lijepa stara vremena. Marko Miličević u svjetski DJ vrh probio se 2010. godine velikim hitom „Why Don't You“ koji se i danas izvodi na vodećim svjetskim festivalima i klubovima. Zagrebačka ga publika dobro poznaje, to su pokazali i ovog vikenda. Brojni gosti koji su pristigli u Zagreb nisu mogli vjerovati kog su ugledali za DJ pultom kupole koja je u samo nekoliko dana od otvaranja adventa postala jedno od najpopularnijih mjesta.


Opširnije...
 
Meštrovićev paviljon - Unleash Your Gold - 06.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. prosinca 2018. god. u 10:55

chivas0612181

 

Zagreb je sinoć bio domaćin večeri otmjenosti i luksuza, ali i neupitne ležernosti i chica! Unleash Your Gold - kao glavna tematika, provlačila se kroz ovu ekskluzivnu večer, na kojoj je svečano predstavljen najnoviji član Chivas Regal obitelji - Chivas XV. Zagrebačko elegantno predstavljanje novog Chivas blenda privuklo je veliki interes ljubitelja ovog svjetski iznimno popularnog pića. Predstavljanju su tako nazočili brojni poznati Hrvati, poput Marka Tolje, Joška Lokasa, Tomo in der Mühlena, Mije Kovačić, Katarine Baba, Igora Barberića i mnogih drugih.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - The Night of DJ's - 01.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 04. prosinca 2018. god. u 13:11

opera2311181

 

U subotu u prepunom Klubu Opera održala se je posebna noć naziva The Night of DJ's. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 01.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. prosinca 2018. god. u 14:40

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 01.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. prosinca 2018. god. u 10:20

arena0112181

 

Prosinački koncert klape Intrade je za zagrepčane tradicija koja traje od 2006. godine kada su nastupili u Lisinskom. Do sada su nastupili u gotovo svim zagrebačkim dvoranama, od Arene Zagreb, KD 'Vatroslav Lisinski', Doma sportova do KD 'Dražen Petrović'. Nakon rasprodanih koncerata po cijeloj Hrvatskoj, turneja po Americi, Australiji i Europi jučer su ponovno osvojili zagrebačku Arenu koja je skoro tri sata pjevala klapine najveće hitove.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 436

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.