Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opera Club Zagreb - Season Opening - 22.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. rujna 2018. god. u 08:52

opera2209181

 

Stotine gostiju željnih vrhunske glazbe i provoda sinoć je strpljivo čekalo na otvorenje sezone omiljenog zagrebačkog kluba Opere. Nova sezona ove će ove zime pružiti gostima mnoga gostovanja poznatih glazbenika i vrhunske partyje. Kako je izgledalo jučerašnje otvorenje sezone pogledati možete u galeriji fotografija.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Fifty Shades of Mona Lisa - 22.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. rujna 2018. god. u 11:19

 

U subotu je Gallery Club svojim posjetiteljima priredio party naziva 'Fifty Shades of Mona Lisa'. Vruće plesačice odjevene u sexy kožne kostime preplavile su Gallery Club. Za odličnu glazbu zadužen je bio DJ Crown.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - UTQAST: Glow Up Edition - 21.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. rujna 2018. god. u 11:16

opera2109181

 

U petak u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je UTQAST: Glow UP Edition party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - I born to be wild - 15.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. rujna 2018. god. u 07:34

 

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
ŠRC Šalata Zagreb - Massimo - 14.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. rujna 2018. god. u 10:07

salata1409181

 

S obzirom na veliki broj prodanih karata, vrata su otvorena već u 19 sati, pa se publika sa zalaskom sunca počela skupljati i smještati po koncertnom prostoru. Termin u 20 sati i 30 minuta bio je rezerviran za dvije dame, da svaka svojom karizmom začini Massimov veliki koncert. Trosatni spektakl pod otvorenim nebom otvorila je istarska vila Elis Lovrić svojim emotivnim setom pjesama na labinskoj čakavici. Nagrađivana kantautorica i akademska glumica svojim nas je osebujnim izričajem i glasom, uz gitaru i pratnju violončela, povela na emotivnu putanju oko svoje Merike, svog posebnog svijeta koji je očarao sve prisutne. Zatim je došlo vrijeme da zagrebačka kantautorica Nina Romić, u pratnji benda, zauzme pozornicu na Šalati i predstavi se Massimovoj publici. Uvijek zanimljiva i posebna, Nina je za ovu priliku pripremila presjek svojih najvećih hitova i zagrijala prisutne za glavnog aktera večeri.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 430

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.