Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 CineStar Branimir centar - Pravila igre - 22.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 25. veljače 2019. god. u 14:43

pravila2202

 

Nakon Osijeka, Rijeke, Splita i Varaždina, u Zagrebu je održan posljednji live 3D koncertni spektakl grupe Pravila igre. U prepunoj dvorani zagrebačkog CineStara u Branimir centru, publika je imala priliku doživjeti jedan od najkreativnijih  nastupa u intimnoj atmosferi. Na ovaj način su se dečki iz grupe u potpunosti mogli posvetiti svojim obožavateljima kroz stalnu interakciju. Zabave nikako nije nedostajalo, a nisu je propustili ni neki od poznatih lica poput Domenice Žuvele, Mie Dimšić, Dalibora Petka, te mnogih drugih.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. veljače 2019. god. u 14:12

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard Saturday - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. veljače 2019. god. u 14:10

opera0902191

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Saturday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju je konstantno na samom vrhuncu držao DJ eM Bee. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Hangar Club Zagreb - One Night In Paris - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. veljače 2019. god. u 14:07

hangar1602191

 

Još jedna subota u klubu Hangar u Zagrebu prošla je u sjajnoj atmosferi. Tematska večer One Night In Paris održala se je u organizaciji Fun Factoryja. Odlični DJ pobrinuo se je da svi bez prestanka plešu uz zavodljive ritmove čitavu noć. Atraktivni fire show dodatno je podigao vruću atmosferu u klubu.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Dejan Matić - 15.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. veljače 2019. god. u 14:00

 

Vikend je u Zagrebu protekao na najljepši mogući način. Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji Dejan Matić, zapjevao je najljepše stihove, a posjetitelji prepunog kluba H20 pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati ne skrivajući uzbuđenje i emocije zbog posjeta glazbenika koji svakim posjetom iznova oduševljava. Nakon koncerta za pamćenje Dejana Matića, klub H2O već sljedećeg vikenda priprema nam nova iznenađenja.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 444

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.