Club H2O Zagreb - Grupa Magazin - 25.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. prosinca 2019. god. u 13:30

h2o2512191

 

Mlada i vesela Andrea Šušnjara zajedno sa grupom Magazin i ove je godine priredila tradicionalni, jubilarni koncert, a posjetitelje zagrebačkog kluba H2O i ove godine počastila je dobro nam znanim starim hitovima, plesom i veselom energijom koje u ovo slavljeničko doba ne nedostaje.

 

Zagrebački klub H2O i splitsku najdugovječniju grupu Magazin veže posebna ljubav pa je ovo već njihov deseti zajednički Božić koji provode pjevajući i uveseljavajući mnoge zagrepčane brojnim novim i starim hitovima poput Oko moje sanjivo, Balkanska ulica ili Još se ne bi udala.

 

“Božić je za mene poseban blagdan. Iako ga provodimo na bini i radno, naša zagrebačka publika uvijek nam daje posebnu energiju i zajedno tvorimo savršenu sineriju od koje već puno desetljeće neodostajemo. Ovaj nas koncert u klubu H2O napuni posebnom dozom pozitive koja nam je baš potrebna za kraj godine. Ovdje se već osjećamo kao kod kuće, a to nam je najbolji pokazatelj obostrane ljubavi nas i naše zagrebačke publike.” - istaknula je pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara te zaželila svima uspješnu Novu godinu punu ljubavi, zdravlja, veselih koncerata i pjesme te putovanja.

 

Grupu Magazin do kraja godine čeka još koncert u Vodicama, a nakon toga Andrea Šušnjara zajedno sa svojim dečkom odlazi na putovanje van Hrvatske kojem se neizmjerno veseli. Ono što je sigurno je iduće tradicionalno druženje grupe Magazin i zagrebačke publike u klubu H2O koje se nastavlja već idućeg Božića.

 

Tekst: Press
Fotografije: GITZ Production

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.