Hala Zagreb - DJ Sonja Moonear - 29.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. studenog 2021. god. u 14:10

sonja2910211

 

Švicarska DJ zvijezda, jedna od danas najpopularnijih, Sonja Moonear na najbolji je mogući način otvorila unutrašnji prostor zagrebačke HALE. Uz strogo poštivanje epidemioloških mjera, nešto malo više od tisuću rasplesanih gostiju uvjerilo se u produkcijske elemente nove generacije. We Love Sound je ovim događajem visoko podigao ljestvicu kad je kvaliteta zvuka i zabave u pitanju.

 

Izvrsna produkcija u prvi je plan stavila energičan zvuk po kojem je Sonja poznata diljem svijeta, a naročito u Hrvatskoj gdje već ima velik broj obožavatelja. Uz Sonju na otvaranju We Love Sound clubbing sezone nastupili su domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke scene - Bronski, Ani i Herya.

 

HALA i We Love Sound kroz zimski period najavljuju nova događanja na prostoru većem od 1800 m2, koji je visine sedam metara. Obrađeno je i ugrađeno više od 400 elemenata za akustiku. Ima izvrstan sistem ventilacije i opremljen je s jednim od najboljih sound i light sistema u državi u koji su se uvjerili posjetitelji prvog partija.

 

"Na našu veliku radost, naravno pomno prateći epidemiološku situaciju, ove zime u Zagreb donosimo zanimljiv program kad je kvaliteta glazbenih sadržaja u pitanju. Svi posjetitelji prvog partija morali su imati EU Covid certifikat ili su se testirali na ulazu. Posebnu pažnju u Hali posvetili smo zvuku. Vjerujem da su svi posjetitelji osjetili novu kvalitetu te da će se ponovno s veseljem vratiti na idući party!" - istaknuo je osnivač We Love Sounda Dalibor Oliver Zjačić.

 

Reakcije gostiju nakon partija su izvrsne i pristižu iz cijele regije. Sve informacije o idućim događanjima možete pronaći na web stranici www.we-love-sound.com.

 

Tekst: Press
Fotografije: Julien Duval

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.