Lauba Zagreb - Ciferšlus - 10.05. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. svibnja 2019. god. u 12:55

lauba1005191

 

Zagreb je ovog vikenda tresla disco groznica. Prvo izdanje novog klupskog programa Ciferšlus, koji se održao u zagrebačkoj Laubi, prošlo je iznad svih očekivanja. Rasprodana disco večer privukla je stotine posjetitelja željnih dobre zabave ali i novih saznanja iz svijeta umjetnosti.

 

Ovaj novi koncept, poput onih u svijetu, posjetiteljima pruža višeosjetilno putovanje glazbom i upoznavanje suvremenih umjetničkih djela. Svjetski producent i DJ Purple Disco Machine energičnim je nastupom zagrebačku publiku rasplesao brojnim disco hitovima koje i nemamo priliku često slušati. Urbani zvuk izvrsno se uklopio u prostor Laube u kojem su bili izloženi i eksponati hrvatskog umjetnika Kristiana Kožula iz serije su Asylum i Discoware. One sadrže radove čiji je zajednički nazivnik bio suprotstavljanje simboličkih vrijednosti nađenog objekta (kolijevke i invalidskih kolica) i aplicirane ornamentacije, kako bi se stvorio novi emocionalni kontekst doživljaja.

 

Ciferšlus je kao spoj umjetnosti i glazbe nastao u radionici mladih kreatora zagrebačke scene zabave čija su događanja BSH uvijek rasprodana. Ovaj novi koncept pokazao se kao dobitna kombinacija. Drugo izdanje Ciferšlusa očekuje nas 4. listopada, a posljednji ovogodišnji party na rasporedu je 13. prosinca.

 

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.