Luda Kuća Zagreb - Show must go on - 10.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. travnja 2021. god. u 13:01

luka1004211

 

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović nakon više od godinu dana pauze pred ispunjenim je ludilištem Lude kuće održao mađioničarski show za cijelu obitelj naziva Magic show za cijelu obitelj. U godini svoje 20. obljetnice bogate karijere svim ljuditeljima magije priredio je nezaboravnu interaktivnu predstavu te svojoj publici pokazao neke od najvećih tajni magije. Show se održao prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.

 

“Jako sam sretan što sam nakon dugo vremena uspio osjetiti uzbuđenje i veselje pred nastup. Obožavam raditi u Ludoj kući, to mi je zaista najdraže kazalište na kugli zemaljskoj, a i šire. Bilo je puno smijeha, trikova, zabave i interakcije s publikom, što mi je u ovom periodu najviše nedostajalo.” - istaknuo je Luka Vidović.

 

Lukina bogata karijera osim mnogobrojnih nastupa i predstava, bogatija je i za dvije inozemne suradnje. naime, najpoznatiji svjetski mađioničarski show Masters of Illusion koji okuplja najbolje mađioničare svijeta, Luku je uvrstio među svoje odabrano duštvo te mu uputio poziv na sudjelovanje u spektaklu koji svake godine prate milijuni ljudi dijem cijelog svijeta. Masters of Illusion show pokrenut je 2000. godine kada je po prvi put na velikoj pozornici Magic Castle u Kaliforniji okupio tadašnje najpoznatije mađioničare iz cijelog svijeta. Maštoviti performansi oduševili su publiku i zasluženo dobili svoje mjesto u programu američkih Pax TV i MyNetwork TV.

 

Uz to, Luka je dobio i poziv od Penn & Teller-a za Fool Us show, koji je ujedno i jedan od najjačih mađioničarskih showova na svijetu. Penn & Teller su iza Davida Copperfielda, dva najpoznatija mađioničara koji imaju vlastiti show.

 

Sudeći po sjajnom nastupu u Ludoj kući vjerujemo da će i u svibnju Luka održati nastup u Zagrebu. Ovoga ljeta Luku očekuju predstave prepune zabave i smijeha po Istri i Umagu.

 

Tekst: Press
Fotografije: Filip Popović

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.