Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Ritz Club Zagreb - Harem - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. svibnja 2022. god. u 07:46

 

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja uz večer nazvanu Harem. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu. Za vruću glazbu na plesnom podiju zadužen je bio DJ Zorden.


Opširnije...
 
Dom sportova Zagreb - Vesna Pisarović - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. svibnja 2022. god. u 11:14

vesna2904221

 

Dugo najavljivani i jedan od najtraženijih koncerata 'Probudi mi ljubav' Vesne Pisarović, održan je sinoć u prepunoj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Malo je reći da je to bila spektakularna noć, jer iako je ova dugo očekivana večer sada već iza nas, još uvijek kao da nebom odzvanjaju poznati hitovi. 'Da znaš', 'Sasvim sigurna', 'Da sutra umrem', 'Dolje na koljena', 'Neka ljudi govore'.. samo su jedni od mnogih koje je sinoć pred dupkom punim Domom sportova, u krilu vjerne publike, izvela Vesna Pisarović. Jedinstvena glazbenica dobro poznata diljem regije, u jednoj noći dvoranu je učinila čarobnom svojim posebnim vokalom, energijom i izvanrednim nastupom koji je trajao više od dva sata.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Jocker - 22.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. svibnja 2022. god. u 11:13

 

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja uz večer nazvanu Jocker. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu. Za vruću glazbu na plesnom podiju zadužen je bio DJ Zorden.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Tucanje - 15.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. travnja 2022. god. u 18:04

 

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja uz večer nazvanu Tucanje. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu. Za vruću glazbu na plesnom podiju zadužen je bio DJ Zorden.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Grand Opening - 09.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. travnja 2022. god. u 07:04

 

Nakon niz odličnih partyja, ludih vikenda i sjajnog odaziva publike prošlih sezona, Gallery Club u subotu je priredio svečano otvorenje još jedne vruće sezone. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 480

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.