Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - AGWA Party - 02.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. travnja 2011. god. u 19:08

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki AGWA Party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Cuga je tekla potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Shamballa - Sergej Ćetković - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. ožujka 2011. god. u 11:40

 
Sergejevih "2 minuta" donijeli su nam dva i pol sata odlične svirke, fantastične atmosfere i čiste emocije u zagrebačkom klubu Shamballa. Sergej: "I pored činjence da godinama,zaista, dobijam signale da se moje pjesme slušaju u Zg i uopšte u čitavoj Hrvatskoj,tek sam se sinoć, na promo-koncertu mog novog CD-a u prepunoj Shambali, se u to stoprocentno uvjerio i  potvrdilo se, to nije floskula,da muzika ne poznaje granice. Zaista sam uživao tih dva i po sata svirke i zahvaljujem se svim dragim kolegama, a posebno Tonyju Cetinskom, koji su me podržali u nastojanju da se predstavim uživo na zagrebačkoj  muzičkoj sceni."


Opširnije...
 
Diamond - Rade Lacković - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. ožujka 2011. god. u 11:01

 

Ovog petka u Clubu Diamond publiku je zabavljao pjevač Rade Lacković. Ekipa se odlično provodila uz dobru atmosferu, a Rade je dokazao kako je vrhunski zabavljač. Uz lijepe djevojke i prekrasne plesačice, sve pripadnice ljepšeg spola te večeri u clubu osjećale su se kao prave "Sexy Seke".


Opširnije...
 
Black & White - SMART Karaoke - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. ožujka 2011. god. u 17:28

 

U četvrtak su se u klubu Black & White održale Smart karaoke s bogatim tjednim, mjesečnim i godišnjim nagradama, akcijskim cijenama, hostesama, te brojnim iznenađenjima. Posjetitelji su mogli okušati svoje pjevačko umijeće, zabaviti se s prijateljima, napraviti predah od radnog tjedna, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. ožujka 2011. god. u 11:25

 
U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su zaduženi bili Turkthedj i DJ Andy Boy. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 426 od 458

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.