Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Saloon - Flash Trash: Doktorski party - 02.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. studenog 2011. god. u 18:26

 

Ove srijede u Saloonu održao se još jedan u nizu tematskih Flash Trash partyja. U prepunom Saloonu igralo se doktora uz pomoć budućih pravih doktora medicine, stomatologije, farmacije, veterine... kuta, epruvetica i sexy doktorica nije nedostajalo. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
Aquarius - Sound Designers - Halloween - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 31. listopada 2011. god. u 17:51

 

Brižnim i mukotrpnim čarabiranjem Aquarius je pronašao formulu, savršeni zvuk koji je otjerao gotovo sve podivljale demone u najstrašnijoj noći u godinu – Halloween. Formula je postala aktivna ispijanjem Zombie cocktaila, koja je zbog svijih specijalnih čari ove subote bio na akciji. Na A2 flooru magijali su naši nemirni (ali ne i zli) duhovi DJ ČAKI (Martyn Negro) & DJ SKRILEKS (Lady DJ Suub@ru), dok je na A1 podiju sve uklete duše otjerao DJ Hadji + njegov VJ. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
HRT Zagreb - Ples sa zvijezdama - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 31. listopada 2011. god. u 00:28

 

Marko Tolja i Ana Herceg osvojili su najviše glasova četveročlanog žirija u prvoj emisiji šeste sezone HRT-ovog „Plesa sa zvijezdama“. Marko i Ana plesali su engleski valcer, a za svoju su izvedbu osvojili čak četiri devetke. Žiri u sastavu  Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman njihov je nastup komentirao kao vrlo elegantan, a svojim su plesom „ispunili podij“.


Opširnije...
 
Gjuro2 - Sax with House feat Ivo Prodan - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. listopada 2011. god. u 21:44

 

Ove subote Gjuro2 uz dobar house koji je puštao DJ Claudio Madirazza, dodatno je počastio svoje posjetitelje live izvedbom iskusnog saksofoniste Ive Prodana. Dobar house i zvuk saksofona odlično su se spojili u jednu cjelinu koja je zadovoljila sve apetite posjetitelja željnih plesa i dobre atmosfere. Ukoliko još niste, posjetite potpuno renovirani i osvježeni Gjuro2!


Opširnije...
 
Diamond - Halloween za Nju i Njega - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. listopada 2011. god. u 16:19

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje veliki Halloween za Nju i Njega party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Cuga je tekla potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 426 od 473

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.