Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena Zagreb - George Michael - 20.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. rujna 2011. god. u 17:46

 

U utorak navečer pred nekoliko tisuća ljudi u Zagrebačkoj Areni nastupio je legendarni George Michael. Svojim dobro znanim hitovima na noge je podigao sve fanove koji su mogli uživati u ovom izuzetnom koncertnom spektaklu od gotovo tri sata. George je nastupio u pratnji simfonijskog orkestra, nastup u Zagrebu je u sklopu njegove turneje "Symphonica: The Orchestral Tour", kojom planira obići 15 zemalja.


Opširnije...
 
Aquarius - Sound Designers - UValjivanje - 17.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. rujna 2011. god. u 16:08

 

U subotu je Aquaris za sve svoje posjetitelje priredio posebnu UValjivanje noć, koja je bila prožeta spektakularnom igrom UV light efekata. Sound Designers glazbenu ekipu u subotu su sačinjavali Martyn Negro, Lady DJ Suub@ru i Jurkii. Mnogobrojna ekipa istaknula je dijelove tijela u fluorescentnim bojama, te na taj način začinila ovu noć.


Opširnije...
 
INBAR - WhatsUp! Ladies Night - 16.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. rujna 2011. god. u 13:00

 

Nikad bolji odaziv ženske populacije na WHATSUP! Ladies night mogli ste vidjeti u InBaru prošlog petka. TURKTHEDJ i DJ CHILL svojim r`n`b, hip hop i house hitovima zabavili su djevojke ali i mušku ekipu do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Aquarius - Sound Designers - 10.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 12. rujna 2011. god. u 16:54

 
Nakon dugog, toplog ljeta izvan gradskih pločnika Aquarius se u subotu vratio divljem meksičkom stilu! Sve posjetitelje čekala je odlična večer dobrog zvuka s okusom pive, limuna, meksičke rakije, soli, tacosa i chipsa! Sound Designer residenti Lady DJ Sub@ru & Martyn Negro rasplesali su cijelu ekipu naboljim house ritmovima. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
INBAR - WhatsUp! - 09.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. rujna 2011. god. u 18:30

 

Prepuni WHATSUP! ovoga petka bio je mjesto opasnih "komada" i razudane atmosfere uz najbolje hrvatske DJ-e, TURKTHEDJ & DJ CHILL. Kako je to izgledalo u prepunom INBAR-u pogledati možete u galeriji koja slijedi.


Opširnije...
 

   Stranica 427 od 466

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.