Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Black & White - Girl's Night Out - 19.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. ožujka 2011. god. u 17:15

 

U subotu je u Black & White Clubu bila posebna noć posvećena ljepšem spolu naziva Girl's Night Out. Plesalo se i pilo cijelu noć, uz odličnu glazbu za koju je zadužen bio DJ Bagy puštajući najbolje narodne i domaće hitove.


Opširnije...
 
Plaza - Weekend report - 19.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. ožujka 2011. god. u 12:15

 
Novo luksuzno mjesto za večernji izlazak u gradu Zagreb zove se Plaza Bar. Otvoren je u stambeno, trgovačko-poslovnom kompleksu Kvaternik Plaza koji se nalazi u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice u Zagrebu. U petak je u Plazi bilo vrlo veselo uz College Party. U subotu je na rasporedu bila klupska večer naziva "GROOVE". Za vrhunsku zabavu zadužen je bio popularni TURKTHEDJ, čiji opus sadrži RnB & House klasike te aktualne hitove. Obje večeri se plesalo, pilo i uživalo u odličnoj atmosferi koja je vladala u luksuznom Plaza Bar-u.


Opširnije...
 
Diamond - Jameson Party - 19.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. ožujka 2011. god. u 11:28

 

Subota u clubu Diamond bila je u znaku Jameson party-a, a prepuni club samo je dokazao kako ima najbolju zabavu. Uz najljepše cure i najsexy plesačice, zabava u Diamondu je zagarantirana.


Opširnije...
 
Diamond - Tina Ivanović - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. ožujka 2011. god. u 18:17

 

Lijepa i energična Tina Ivanović ovog petka digla je na noge cijeli Diamond. Upaketirana u sexy robu sa vrlo upečatljivim sado-mazo čizmama mnogima je oduzimala dah te večeri, a uz nju dodatnu su atmosferu podgrijavale i prekrasne plesačice.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. ožujka 2011. god. u 18:16

 

Ovoga petka zabava je trajala do ranih jutarnjih sati u prepunom INBARu, gdje su TURKTHEDJ & DJ CHILL pokazali zašto je baš petak i WHATSUP! klupski program "A place to be in Zagreb".


Opširnije...
 

   Stranica 427 od 458

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.