Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 In bar - WhatsUp! LICK ME - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. svibnja 2011. god. u 14:17

 

Alfa i Omega clubbinga TURKTHEDJ & DJ CHILL i ovoga petka su pokazali gdje je top mjesto za izlazak u gradu Zagrebu. Uzavrela atmosfera na WHATSUPu! u INBARu je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Arena ZG - Shakira - 10.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. svibnja 2011. god. u 17:52

 

Pred nekoliko tisuća fanova u utorak je u Areni Zagreb nastupila glazbena diva Shakira. Svojim glasom i stasom osvojila je sve i još jednom dokazala status kraljice senzualnosti. U zlatnoj majici i crnim tajicama Shakira je pokazala svoju savršenu figuru, a senzualnim plesom, gibanjem bokova dodatno zapalila ionako već vruću atmosferu. Koncert je započela sa svojim velikim hitom "Sale El Sol". Među publikom viđeno je i nekoliko poznatih osoba kao Hamed Bangoura, Alka Vuica i Anica Kovač.


Opširnije...
 
Diamond - Dara Bubamara - 06.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. svibnja 2011. god. u 18:57

 

U petak je elitni Diamond pripremio za sve pravu poslasticu, koncert popularne Dare Bubamare. Dara je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalila Diamond i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
In Bar - Kanđija & Gole žene - 06.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. svibnja 2011. god. u 05:57

 

Ovoga petka na WHATSUP!-u sve je posjetitelje dočekala glazbena poslastica i to u obliku live nastupa KANĐIJE i njegovog banda GOLE ŽENE. Prezentirali su novi single "Desno", te najavili izlazak svog drugog albuma, a sve to u sklopu Eargazam projekta.


Opširnije...
 
In Bar - Whatsup! Girls Gone Wild - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. travnja 2011. god. u 02:41

 

Serijal nenormalnih partya pod nazivom GIRLS GONE WILD se nastavio i ovog petka. Za vrhunsku zabavu zadužen je bio dvojac TURKTHEDJ & DJ CHILL koji su ovog petka predstavili najnovije singlove koji žare i pale plesne podije diljem svijeta. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 428 od 462

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.