Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 IN BAR - WhatsUp - 14.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. siječnja 2011. god. u 12:23

 

U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su bili zaduženi DJ Chill i Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Diamond - Akvinta & Jameson party - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. siječnja 2011. god. u 02:25

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Akvinta & Jameson party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Irish Whiskey tekao je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Diamond - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 11:06

 

Diamond Club priredio je za svoje posjetitelje jedan od najboljih novogodišnjih dočeka u gradu Zagrebu. Dj Sova i Marko raspalili su sve prisutne puštajući najveće narodne hitove, koji su šireći se elitnim Diamondom digli one najtromije na noge i natjerali ih u ples, naravno uz podršku sexy novogodišnjih plesačica. Šampanjac je tekao potocima cijelu večer, a slavlje je trajalo čitavu noć.


Opširnije...
 
Posh - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 11:05

 

Jedan od najglamuroznijih dočeka Nove godine u Zagrebu je definitivno bilo onaj u Posh Fantasy Baru. Doček je započeo u 21 sat i trajao je sve do ranih jutarnjih sati uz besplatnu konzumaciju hrane i pića, catering i šampanjac u ponoć. Za glazbu su bili zaduženi dvojac DJ Biella i DJ Daniel Turk, uz podršku Halitia na bongosima. Plesalo se, pilo, uživalo i na dostojan način oprostilo od Stare nam 2010. godine i dočekalo Novu 2011. godinu.


Opširnije...
 
Diamond - Šako Polumenta - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. prosinca 2010. god. u 15:03

 

Božićna subota u Diamondu bila je popraćena velikim koncertom zvijezde večeri – Šako Polumenta. Izvrsni pjevač otpjevao je sve svoje nove i stare hitove, a nekim pjesmama naprosto „dirnuo“ u srce. Prepuni Diamond svjedočio je o tome koliko je Šako voljen među publikom, a dodatak koji je samo mogao još više podići atmosferu bile su plesačice u božićnom izdanju.


Opširnije...
 

   Stranica 429 od 448

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.