Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Black & White - SMART Karaoke - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. veljače 2011. god. u 17:03

 

U četvrtak se u klubu Black & White otvorio novi koncept karaoka s bogatim tjednim, mjesečnim i godišnjim nagradama, akcijskim cijenama, hostesama, te brojnim iznenadenjima. Posjetitelji su mogli okušati svoje pjevačko umijeće, zabaviti se s prijateljima, napraviti predah od radnog tjedna, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
Zagreb - Dora 2011 / 4 emisija - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 20:26

 
Nakon četvrte emisije Dore 2011. troje natjecatelja korak je bliže finalu – glasovima publike  u nastavak natjecanja plasirali su se Jacques Houdek, Daria Kinzer i Mirko Švenda Žiga, dok o četvrtom natjecatelju svojim glasovima odlučujete – Vi! Najviše glasova u četvrtoj emisiji osvojio je, ponovno, Mirko Švenda–Žiga. Žigi je, kako je sam kazao, pomoglo što je ove subote pjevao hrvatsku pjesmu.


Opširnije...
 
Black & White - Girl's Night Out - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 11:51

 

U subotu je u Black & White Clubu bila posebna noć posvećena ljepšem spolu naziva Girl's Night Out. Sve cure su imale samo za sebe poseban šank gdje su mogle besplatno konzumirati Jägermeister i Vodku od 22-24h. Plesalo se i pilo cijelu noć, uz odličnu glazbu za koju je zadužen bio DJ Bagy puštajući najbolje narodne i domaće hitove.


Opširnije...
 
Diamond - Famous Grouse Party - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 11:41

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Famous Grouse Party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Famous Grouse Whiskey tekao je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Zagreb - Dora 2011 / uoči četvrte večeri - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. veljače 2011. god. u 19:04

 

Uoči četvrte emisije Dore 2011 – Idemo na Eurosong natjecatelje je pozdravila najveća makedonska pop zvijezda Karolina Gočeva, a sreću su im zaželjeli i članovi žirija – Mirjana Bohanec, Ivana Banfić i Tomislav Bralić iz klape Intrade.


Opširnije...
 

   Stranica 429 od 454

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.